Ő adta el a nyertes lottószelvényt - saját magának

2013-05-23
Szóltak neki, hogy valaki nyert abban a boltban, ahol pénztárosként dolgozik. Megnézte, és ő volt az!

 

A közelmúltban kezdett dolgozni egy kisboltban Mary Jane a Missouriban lévő Doniphan városkában.

Amikor megkapta az állást, már nagyon szerencsésnek érezte magát, de még inkább, amikor egy hete 500 dollárt nyert a saját maga által árult Pick 4 nevű játékon. Ezután, mint a legtöbb amerikai a múlt hét második felében, lottóvásárlásba fogott, hátha megüti a közel 600 millió dolláros Powerball jackpotot. 

 

Sajnos a jackpotot nem ő, hanem egy eddig ismeretlen floridai játékos nyerte, de Mary sem panaszkodhat: 1 millió dollárt, azaz 226 millió forintot nyert a 10, 13, 14, 22 és 52 számaival, melyeket kedvenc NASCAR autóversenyzőitől vett "kölcsön".

 

 

Lányát fél órán át kellett a telefonban győzködnie, hogy tényleg nem viccel, és tényleg milliomos lett, aztán hétfő reggel első dolga volt St. Louisba menni és jelentkezni a nyereményért.

 

A munkatársai nagyon örülnek, azt mondják, a legjobb emberhez került a pénz, Mary megérdemelte azt. (Na de ki ne mondaná ezt, ha környezetében valaki hirtelen milliomossá válik? :))

 

Mary első dolga lesz, hogy sérült fiának új autót vásárol, mert a régi múlt héten tönkrement. Nem tervezi, hogy abbahagyja a munkát, de mindenképpen beiktat egy egyhetes hawaii nyaralást.