Nyerőgépezés közben leesett a székről – 7 milliót követel

2013-04-30
Egy pennsylvaniai férfi 30 ezer dollár kompenzációt követel a Parx Casino-tól, mert nyerőgépezés közben leesett a székről.

 

Az eset még 2009 decemberében történt, és állítólag amiatt, mert a kaszinóban lévő szék rossz volt, és így szétesett Tillis Davis alatt. A bírósági dokumentumok szerint az esés következtében az 56 éves férfi „több sérülést szenvedett a fején, nyakán, hátán, vállain, karjain, lábain, a hátsó felén és az oldalán”.

 

Davis egyébként nem csak a kaszinót, hanem a széket gyártó Majestic Industriest is beperelte sérülései miatt. Sőt! Felesége, Denise is pert indított ellenük, mert a baleset miatt „meg lett fosztva férje társaságtól és segítségétől”.

 

Idén február 12-én egy választott bíróság azt javasolta, hogy a kaszinó fizessen 30.000 dollár (közel 7 millió forintot) kompenzációt a házaspárnak, ezt azonban a Parx elutasította, így az eset májusban a bíróságra kerül.

 

Davis ügyvédje, Robert Price elmondta, hogy az esetet rögzítő biztonsági kamera felvételein világosan látszik, ahogyan a szék összedől, ügyfele pedig a földre esik. A követelt összeggel kapcsolatban megjegyezte, hogy „Egy jó részét elviszik az orvosi számlák. Ügyfelem három-négy hónap fizikoterápiára szorult.”

 

A kaszinó egyébként valószínűleg nem rokkan bele az összegbe, hiszen Pennsylvania egyik legsikeresebb kaszinójáról van szó, mely a tavalyi évben 560 millió dollár bevételt realizált.

 

Címkék: kaszinó,