Norvégia legyőzése után Szlovénia ellen is gálára számítunk

2018-07-10
Az U20-as női kézi vb-n a magyar válogatott hibátlan teljesítménnyel, javuló játékkal megnyerte csoportját. Kedden már a legjobb 16 között a Szlovénia elleni találkozón lépnek pályára Klujberék.

Magyarország U20 női - Szlovénia U20 női

Online sportfogadás tipp: A magyar gólok száma 30.5 felett

Unibet odds: 1.90

Kezdés: kedd, 16:15

 

A magyar u20-as lányok javuló teljesítménnyel megnyerték a csoportjukat a vb-n. Az első két meccsen még akadozott a gépezett, Brazília ellen végig rezgett a léc, Portugália ellen az első félidő volt feledhető. Aztán a második félidőben mutatott játékkal nem lehet probléma, Montenegrót már 10 góllal vertük. Norvégia ellen pedig úgy sikerült nyerni, hogy Suba mindent fogott, a védekezés is összeállt többé-kevésbé, elöl pedig nagy önbizalommal már a félidőre 20 gólt hoztak össze Klujberék. Végül 35-ig jutott a válogatott, ami azért nem semmi.

Ezek után nem meglepő a tippünk, Szlovénia ellen is bőven 30 dobott gól felett várunk a lányoktól. A játék egyre jobb, egyre inkább érzik egymást, működnek a finom mechanizmusok. Szlovéniát jól ismerik Háfráék, idén már háromszor is találkozott a két válogatott felkészülési meccsen. Mind a háromban közös, hogy minimum 10 góllal nyert a magyar együttes. Egyszer maradt 30 dobott gól alatt csapatunk, de kétszer fölé ment, 32 és 34 gólt sikerült összehozni.

A tippünk az, hogy Háfra és Klujber vezérletével sikerül megint 30 gól fölött zárni. Nagyon egyben van most a csapat, megvan az egészséges önbizalom, és ami bizalomra ad okot, hogy tényleg meccsről-meccsre javul a forma. A Norvégia ellen játszott első félidő etalon, de ha belegondolunk, a másodikban is lejött 15 gól egy 5 perces gólcsönddel is. Ezt a szlovén együttes eddig a magyar csapat idén háromból háromszor verte minimum 10 góllal, így aggódni aligha fognak a lányok. Ettől függetlenül Pigniczkiék a 'földön tartják' a lányokat, mert hiába a három magabiztos siker, ezen a találkozón is apait-anyait bele kell adni, hogy ne legyen baj.

Címkék: sportfogadás, tipp,