Női kézi-BL Final Four: Rágós falat lesz Görbiczék számára a Bucuresti

2018-05-12
Budapesten rendezik a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjét, ahol a Győr mellet a román CSM, az orosz Rosztov és a macedón Vardar küzd a végső győzelemért.

CSM Bucuresti - Győri Audi ETO KC

Online sportfogadás tipp: Bukarest +1.5 gól

Unibet odds: 1.57

Kezdés: szombat, 15:15

 

A Bukarest - Győr minden lesz, csak fincsi nem. A tét nagy, szóval a szép játék vélhetően megy a levesbe, egyértelműen csak az számít, melyik csapat jut tovább. Ha abból indulunk ki, hogy mennyire fontos a védekezés, és milyen kapusok találhatóak a két keretben, nem véletlen, hogy a bukik 50 gól alá saccolják a meccset, és egyet kell értsünk- Idény vége, így a fáradtság is játszik majd, ráadásul az ETO keretéből Knedliková, Mörk és Tomori is hiányzik sérülés miatt.

UNIBET

A Győrt legutóbb komolyabb meccsen otthon láthattuk a Fradi ellen, aligha volt meggyőző. A Fradi végig vezetett, ám a végére elfogyott, és az ETO végül két góllal győzni tudott, ami valószínűleg elég lesz a bajnoki címhez. Ám, ha azt nézzük, ez a CSM azért egész biztosan erősebb csapat, mint az FTC, ha másért nem, akkor a klasszisok miatt. Gulldén, de főleg Neagu valószínűleg helyet kapna a világválogatott kezdőjében is, így azért nem lesz egyszerű. Ungureanu a világ egyik legjobb kapusa, ő ha elkapja a fonalat, nagyjából olyan teljesítményre képes, mint Sterbik a férfiaknál. Nincs hiányposzt, van két klasszis beállósuk, széleken is egy-egy olyan játékos kezd Mehmedovic és Hagman személyében, akik megint csak beletartoznak a klasszis kategóriába.

A CSM talán csapatként gyengébb, viszont egyéneket tekintve pedig erősebb. A kérdés, hogy Neagu milyen napot fog ki, mert ha ő formában lesz, akkor nagy bajban lehet az ETO. Ha neki gyengébb napja van, és még Gulldén sem hoz extrát, akkor viszont nyerhet címvédő ETO.

Viszont ami tény, itt nagyon-nagyon kiélezett meccsre van kilátás, nem kizárt, hogy megint ikszet játszanak, vagy az utolsó támadás dönt a meccs kimeneteléről. Épp ezért bár Görbiczéknek szurkolunk, sajnos a Bukarest +1.5 gól jó tippnek tűnik. Erre az unibet 1.57-es szorzót kínál a meccsnap délelőttjén.

Címkék: sportfogadás, tipp,