Nimes - PSG: Nincs Neymar, Mbappé, di Maria ...

2020-10-16
Di Maria, Bernat, Draxler, Neymar, Verratti, Marquinhos, Kurzawa, Kehrer, Icardi, Pereira. Na, ők vélhetően nem lépnek pályára a Nimes ellen, de akkor kik?

Nimes - PSG

Ligue 1

 

Online sportfogadás tipp: 3,5 gól alatt

Unibet odds: 1.73

Kezdés: 2020.10.16. 21:00

 

Sérülések, eltiltások, válogatott meccsek miatti pihentetés és a Covid19 miatt a PSG keretének nagy része nem áll Tuchel rendelkezésére. Ráadásul a nagy terhelés, a jövő heti BL-meccs miatt (Man. United lesz az ellenfél) olyan játékosok sem fognak játszani, akik egyébként tehetnék. Kérdéses Ander, Icardi, akinek a térde nem az igazi, de kár ragozni, esély nincs eltalálni a PSG esti kezdőjét.

A Nimes csapatánál is többen hiányoznak majd, szóval ott sem pici a baj. Közben a bajnokikat darálni kell, és kell úgy, hogy fogalmuk sincs a csapatoknak, meddig megy a bajnokság, befejezik-e, szóval a bizonytalansági faktor megvan idén is.

A PSG a szezon elején, amikor szintén sok hiányzója volt, 1-0-ra kikapott a Lens-tól, majd jött a Marseille elleni meccsen a következő zakó, ahol 5 piros meg rengeteg sárga színesítette a találkozót. Most szintén sok a hiányzó, nem kizárt, hogy a Nimes egy talált góllal meccset nyer.

Clément Turpin vezeti a találkozót, simán előfordulhat, hogy lapgazdag összecsapást vezényel le, miközben a gólok azért vélhetően nem fognak potyogni. Ez a tartalékosabb PSG azért közel sem annyira félelmetes, mint Neymarral és Mbappéval, meg irányítóban di Mariával. Most egy olyan PSG lesz a pályán, amely sokkal inkább célfocit játszik, és ha 1-0-ra nyer, Tuchel bőven elégedett lesz. Nem szép, sokkal inkább küzdelmes meccset várunk, így a mi tippünk az, hogy a gólok száma 3,5 alatt marad.

Várható kezdők:

Nimes: Reynet; Burner, Landre, Martinez, Miguel; Deaux, Fomba, Benrahou; Ripart, Denkey, Eliasson
Paris SG: Navas; Dagba, Diallo, Kimpembe, Bakker; Gueye, Herrera, Rafinha; Sarabia, Icardi, Jese

Címkék: sportfogadás, tipp,