Nigéria U20 - Ukrajna U20: Jöhet egy újabb szalonremi?!

2019-05-30
A 2019-es U20-as foci-vb-n már a csoportkör harmadik meccsénél tartanak a csapatok, és javában tart a taktikázás is.

Nigéria U20 - Ukrajna U20

Online sportfogadás tipp: döntetlen

Unibet odds: 2.45

Kezdés: csütörtök, 20:30

 

A Lengyelországban zajló U20-as labdarúgó világbajnokságon hat darab négy fős csoportban szerepelnek a válogatottak. Minden csoport első két helyezettje továbbjut, de a hat csoportból a legjobb 4 harmadik helyezett is kvalifikálja magát a legjobb 16 közé.

Ezt használta ki a harmadik kör első napján két válogatott is. Az A-csoportban a Szenegál-Lengyelország találkozón jött a remi, ami mindkét csapatnak megfelelt. Szenegál megnyerte a csoportját, Lengyelországnak pedig egy pont kellett a biztos továbbjutáshoz. Jött is a 0-0.

A B csoportban sem volt rest döntetlent játszani két együttes. Az olaszoktól sosem állt távol egy kis stikli, ha döntetlent játszanak Japán ellen, az mindkét együttesnek tökéletesen megfelel. Tudták, és ki is használták, hisz az olasz-japán találkozó is 0-0-ás döntetlennel ért véget. Mindkét együttes továbblépett.

A csütörtöki napon is lesz egy találkozó, ahol az említett két meccsünkhöz hasonlóan a döntetlen mindkét együttesnek a biztos továbbjutást jelenti. Nigéria és Ukrajna válogatottja is továbbjut remi esetén. Kihasználják? Valószínűleg ki. Hétfőn sem volt rest négy válogatott megjátszani a pontosztozkodást.

Ukrajna csoportelső lenne, Nigéria pedig vagy második, vagy harmadik, de döntetlen esetén mindenképp továbbjutó. Nigériának iksz esetén megmaradna a +2-es gólkülönbsége, lenne négy pontja, ami egész biztosan továbbjutást érne az afrikai csapat számára is.

Mi tehát -kiindulva a szerdai eseményekből is- döntetlenre fogadunk. Az iksz szorzója le is ment 2,45-re, de aligha véletlen ez. Szerdán két meccsen is összehozták a felek, ez eredmény már ezen a szinten sok mindent fölülír. A biztos továbbjutást Nigéria sem fogja kockáztatni.

Címkék: sportfogadás, tipp,