Newcastle - Chelsea: Moratáék a Szarkák ellen is győzni szeretnének

2018-08-26
A Chelsea Sarri mesterrel két meccsből kettőt nyert a Premiershipben, és könnyen lehet, hogy estére ez már háromból három.

Newcastle - Chelsea

Premier League - 3. forduló

Online sportfogadás tipp: Chelsea győzelem

Unibet odds: 1.71

Kezdés: vasárnap 17:00

 

Elég pocsék, amit eddig a Szarkák a pályán mutattak. Rögtön az első fordulóban jött a Tottenham elleni zakó, ahol nem is a 2-1-es eredmény nézett ki rosszul, hanem a Newcastle játéka. Küzdöttek, hajtottak, de teljesen meddő focit produkáltak. Lövések számát illetően nem volt probléma, de a minőség más tészta. Kétszer sikerült eltalálni a Tottenham kapuját, úgy meg nehéz meccset nyerni.

Ezt a produkciót is sikerült alulmúlni a 2. körben, mert a Cardiff elleni 0-0 maga volt a förtelem. A liga leggyengébb csapata ellen sem sikerült gólt lőni, így még a bentmaradással is probléma lehet. Az a Kenedy, aki mutatott szép dolgokat a Tottenham ellen, a Cardiff elleni találkozón gyakorlatilag az ellenféllel volt. Sikerült lejátszania az első félidőt úgy, hogy nem volt sikeres passza (!!!), de a cselei sem ültek. Hayden a 2. félidőben a kiállítás sorsára jutott, ám a Szarkák így is nyerhettek volna. A találkozó legvégén a Newcastle büntetőhöz jutott, a labda mögé pedig a pocsékul játszó Kenedy állt. Ahogy ilyenkor lenni szokott, nem is sikerült belőni, így maradt a 0-0.

Ami a Chelsea-t illeti, két meccsből kettőt nyert a csapat. Az első körben a Huddersfield legyőzése nem volt megerőltető, a 2. körben viszont nagyot kellett menni az Arsenal ellen a pontokért. A londoni kékek a 2-2-es félidő után Alonso révén a győzelmet érő gólt is megszerezték, így a Chelsea két találkozó után még 100%-os.

Szóval, amíg a 2. fordulóban a Newcastle a meccs végén büntetőt rontott, addig a Chelsea meccset nyert. A Szarkák olyan periódusban vannak, amikor semmi sem akar sikerülni, miközben a Sarri-csapat nyeregeti a meccseket.

(Érdekesség, hogy az előző idényben az utolsó fordulóban a Newcastle otthon 3-0-ra verte a Chelsea-t, de az a meccs akkor a londoniak számára tét nélküli volt, sem előre, sem hátra nem mozdulhattak a tabellán, bármit játszanak. Itt most van tét, valószínűleg az eredmény sem lesz ugyanaz.)

Címkék: sportfogadás, tipp,