Németh András lehet a kézikapitány

2014-01-30
A Magyar Kézilabda Szövetség elnöksége felhatalmazta Vetési Iván elnököt és Juhász István szakmai igazgatót, hogy megkezdje a tárgyalásokat a női válogatott szakvezetői posztjára kiszemelt jelöltekkel.

 

Az MKSZ az érintettek kérésére a jelöltek nevét nem hozza nyilvánosságra, s a tárgyalások eredményéről azok zárultával tájékoztatja a nyilvánosságot.

 

Vetési Iván kedden a Digisport Reggeli Start című műsorában azt mondta, négy jelöltjük van. Hozzátette, reméli, hogy bő tíz napon belül be tudják jelenteni, ki lesz az új kapitány, egyúttal hangsúlyozta, a két évvel ezelőtti választással szemben ezúttal nem elsődleges szempont, hogy külföldi szakember irányítsa a női válogatottat

 

A Nemzeti Sport értesülése szerint Németh András, a dán Jakob Vestergaard, a horvát Zdarvko Zovko és a francia Olivier Krumbholz neve merült fel.

 

Az MKSZ elnöksége a csütörtöki ülésén elfogadta Hajdú János szövetségi kapitány beszámolóját a decemberi világbajnokságról, amelyen a magyar válogatott a nyolcadik helyen végzett. Hajdu a norvég Karl Erik Böhn gyógyíthatatlan betegsége miatt december 31-ig megbízott kapitányként látta el a feladatot.

 

Forrás: MTI

Címkék: kézilabda,