Nem tudott aludni, 1,6 milliárdot nyert kaparós sorsjegyen!

2014-05-08
Egy Staten Island-i férfi esete azt bizonyítja, hogy az álmatlanság kifizetődő is lehet: 7,5 millió dollárt nyert, mert nem tudott aludni!

 

Az 55 éves Salvatore Gandolfo nem tudott aludni április 1-én éjjel, így felkelt, és elment venni egy kaparós sorsjegyet, mellyel 1,6 milliárd forintnak megfelelő összeget nyert!

 

 

„Aznap éjjel egy olyan valakire gondoltam a múltamból, aki már nincs velem.” mesélte a férfi, aki a Pénzügyminisztériumból vonult nyugdíjba. „Körülbelül hajnali 3 vagy 4 lehetett. Egyszerűen nem tudtam aludni. Felkeltem, megreggeliztem, felöltöztem, és beszálltam a kocsimba, hogy autózzam egy kicsit.”

 

Az álmatlan nyugdíjas egy idő után megállt egy vegyesboltnál, és 25 dollárért vett egy Silver Spectacular elnevezésű kaparós sorsjegyet. „Lekapartam majd beszkenneltettem a géppel, és azt írta ki, hogy ’nagynyertes’. Először azt hittem, hogy valami baja van a szelvénynek… Mikor rájöttem, hogy nyertem, szinte sokkos állapotba kerültem.” – mesélte Gandolfo. Jókedvében adott egy éppen a boltban tartózkodó gyereknek egy 20 dollárost, egy másik idegent pedig egy 40 dolláros szelvénnyel ajándékozott meg.

 

Úgy döntött, hogy a nyereményt egy összegben kéri ki, így 4.672.800 dollárt vihetett haza. Elmondása szerint a pénzből utazni fog, vesz egy új Hondát és segít a családjának.

 

Címkék: nyeremény, sorsjegy,