Nem születtek óriási nyeremények a megújult Tippmix első hetében

2015-08-21
A 33. héten már a megújult Tippmix-ajánlat révén fogadhattak a játékosok, miközben több, kiemeltnek számító európai labdarúgó-bajnokság is elindult.

 

A változások megszokásához értelemszerűen időre van szüksége minden sportfogadónak, ám az a legnépszerűbb fogadási események számadataiból is kitűnik, hogy az átalakított, sokkal bővebbé váló kínálat és a fogadási módok számának megnövekedése a játékkedvet is fokozta. A parádés futballt hozó Barcelona – Sevilla Európai Szuper Kupa-mérkőzés 259 911 fogadáskötést generálva végzett ezen toplistánk első helyén. Ettől alig maradt el két angol élvonalbeli bajnoki mérkőzés: az Aston Villa – Manchester United derbire 249 780 alkalommal fogadtak a játékosok, míg a Crystal Palace – Arsenal Premier League-összecsapás 235 207 alkalommal szerepelt valamilyen formában a fogadók szelvényein. A Spanyol Szuper Kupa első mérkőzése, az Athletic Bilbao – Barcelona találkozó is kiváló számadatot produkált, ugyanakkor a 208 ezernél is több fogadáskötés ezúttal „csupán” a rangsor 4. helyéhez volt elegendő. A Top 5-ös listát a West Bromwich Albion – Manchester City PL-csata teszi teljessé, közel 160 ezer szelvényen feltűnve.

 

A német labdarúgó-bajnokság 2015-16-os szezonja is megkezdődött, ahol az első fordulóban a Wolfsburg két korán szerzett gól révén a papírformának megfelelően legyőzte az Eintracht Frankfurtot –így 84,46 millió forinttal a legtöbb kifizetett nyereményt összefoglaló listánk első helyén zárt. Az Arsenal az első forduló hazai botlását a második játéknapon javította a Crystal Palace otthonában jegyzett győzelemmel, ami a számok nyelvére lefordítva 80,93 millió forint kifizetését eredményezte. A Manchester City a West Bromwich Albion stadionjából távozott három ponttal – a 70,08 millió forintos kifizetésnek sok magyar sportfogadó örült. A Benfica az Estoril csapatát legyőzve biztosított több mint 58 millió forintos nyereményt a tippmixelőknek, a Paris Saint-Germain pedig az Ajaccio GFC együttesével szemben hozta a sokak által elvárt eredményt, közel 57 millió forinttal gazdagítva a jó tippet leadókat. 

 

Viszonylag ritkán tűnik fel a Barcelona labdarúgócsapata a fogadók által legkevésbé kedvelt kategóriában, a legváratlanabb eredményeket hozó események között, azonban a 33. hét során Luis Enrique tanítványai rögtön kétszer is főszerephez jutottak ezen felsorolásban. A katalánok előbb a Sevilla elleni Európai Szuper Kupa-találkozón zártak 4-4-es döntetlennel – 4-1-es előnyt eltékozolva – a rendes játékidőben, 5,00-s oddsért, majd az Athletic Bilbaóval vívott Spanyol Szuper Kupa-csata első mérkőzésén szaladtak bele egy váratlan és igen komoly, 4-0-s pofonba, 6,10-es nyereményszorzóért. A Monaco labdarúgói a francia bajnokság második fordulójában éltek át egy kisebb „rövidzárlatot”: a Lille elleni 0-0-s végeredmény a helyesen tippelőknek 3,40-es oddsot jelentett.

 

A legügyesebb heti fogadóval foglalkozó szekciót is átalakította a Szerencsejáték Zrt, igyekezvén minél több, érdekesnek gondolt szelvényt bemutatni az olvasóknak. Egy játékos 500 forintos tét mellett játszott egy 10-es kötést, kizárólag labdarúgó eseményekre fogadva, és mindannyiszor arra tippelve, hogy a meghatározott gólszámnál több találat születik, s mivel nem akadt rontott tippje, 181 408 forinttal gazdagodott. Egy másik tippmixelő „Yankee” játéktípussal, 200 forintos alaptéttel – összesen 2 200 forinttal fogadva – nyert 103 665 forintot, négy esemény – melyek közül három is hendikepes fogadás volt – helyes kimenetelét megtippelve. Akadt olyan fogadó is, aki 7/9-es kombinációt játszott meg 80 forintos tétekkel – összességében 2 880 forinttal – fogadva, és nyert 380 677 forintot, köszönhetően makulátlan megérzéseinek. Minden nyertesnek gratulálunk!

 

A TippmixPrón is sok, külön említést érdemlő nyertes szelvényt találtunk. Egy 100 forinttal megjátszott, kizárólag a tengerentúli profi baseball-bajnokság eseményeire épülő 15-ös kötés feltétlenül ide sorolandó, hiszen a játékos tökéletesen összeállított szelvénye 148 888 forintos nyereménnyel párosult. Egy másik netes fogadó francia – elsősorban másodosztályú – labdarúgó eseményekből állított össze egy olyan 6-os kötést, amelyen csak döntetlenre fogadott 100 forintos alaptéttel, és nyert 65 413 forintot. Holland, német, angol és japán bajnokik szerepeltek azon a 150 forinttal megjátszott, 7-es kötést tartalmazó szelvényen, amely 64 713 forinttal gazdagította a játékost, lévén az összes tippje helyesnek bizonyult.

 

Forrás: Szerencsejáték Zrt