Nem sikerült a tízmilliós fogadás

2013-12-02
Múlt héten írtunk arról az angol sportfogadóról, aki nemrégiben 38 ezer angol fontot nyert 12 meccs eredményének eltalálásával. Nézzük, mi lett a nyeremény sorsa.

 

Steve Richards nem a teljes nyereményét de annak jó részét feltette az általa esélyesnek tartott csapatra a szombati Wales - Ausztrália rögbimeccsen. Reményei szerint a meccset a Walesnek kellett volna nyernie, annak a csapatnak, annak a csapatnak, ami 2008 óta nem nyert hasonló mérkőzésen.

 

Richards 30.000 angol fontot, azaz 10,5 millió forintot kockáztatott a tippjével, és azzal 40.000 fontot nyert volna, ha helyesnek bizonyul. De nem így történt.

 

Így fogadta a vereséget...

 

Sajnos a Wales négy góllal, 30-26-ra kikapott ellenfelétől, így az eredeti nyereményből mindössze 8000 font maradt Richards számláján. Nem bánkódott túlságosan a történteken, legalábbis nem mutatta ki.

 

"Az igazat megvallva nem is igazán tartottam azt a 30.000 fontot a magaménak, és ha így nézzük, nem is vesztettem semmit. Tényleg most elég balszerencsés voltam, hogy elveszítettem a pénzt, de még mindig majdnem 9000 fonttal gazdagabb vagyok, mint az elején."- mondta.

 

Állítása szerint a mérkőzés első félidejét az autórádióján hallgatta végig, mert éppen egy másik meccsről tartott hazafelé, a második félidőt egy pubban nézte végig, ahová időközben betért.

 

Mintegy önvígasztalásként még hozzátette:

 

"Nincs is szükségem arra, hogy nyerjek, és a nyereménytől reméljem az életem jobbra fordulását. Nagyon boldog vagyok így is, ha meg megnyertem volna a sok pénzt, az úgyis csak a bankban csücsült volna."