Nem jelentkezett a nyertes az 1,3 milliárdért

2012-11-12
Nem jelentkezett a lottótársaságnál a megadott határidőig, így búcsút inthet 1,3 milliárd forintos nyereményének egy rejtélyes skót lottójátékos.

 

A szerencsés, vagy szerencsétlen játékos 3,6 millió angol fontot nyert a május 12-i sorsoláson az 1, 5, 18, 21, 23 és 33 számokkal, azonban nem jelentkezett nyereményéért a november 8-i határidőig. Ez azt jelenti, hogy a pénz a National Lottery lottótársaság jótékonysági alapját fogja gazdagítani.

 

„Sajnos meg kell, hogy erősítsem, hogy a szelvény tulajdonosa nem jelentkezett a megadott határidőig, így lemaradt erről a komoly összegű nyereményről.” közölte a lottótársaság szóvivője. „Annak érdekében, hogy a jövőben ne történjen ilyen szerencsétlen eset, minden lottójátékost arra bíztatok, hogy szabályos időközönként ellenőrizze szelvényeit. Minden tőlünk telhetőt megpróbáltunk, hogy megtaláljuk a nyertes szelvény tulajdonosát, és tényleg nagy kár, hogy nem sikerült, azonban így is van egy nyertes – a nemzet.”

Decemberben egy ennél sokkal nagyobb nyeremény szállhat a jótékonysági alap kasszájába. December 5-ig kell jelentkeznie annak a játékosnak, aki június 8-án 63.837.543 angol fontot, vagyis több, mint 22,5 milliárd forintot nyert az EuroMillions lottón. Erről bővebbet itt olvashat.