Nem fizet a fogadóiroda a Bredford történelmi győzelmére

2012-12-20
Vitába keveredett egy Bradford City drukker a Coral fogadóirodával, mert az iroda nem akarja kifizetni nyereményét, melyet csapata Arsenal elleni történelmi győzelmével nyert.

 

Martin Bennett helyesen tippelt arra, hogy a Bradford döntetlent fog játszani az Arsenallal 90 percig, és aztán a büntetőkkel nyerni fog, de a Coral fogadóiroda megtagadta az 5 fontos téttel megnyert 350 fontnyi (123 ezer forintnyi) nyeremény kifizetését.

Fogadási szelvénye szerint Bennett „dupla” fogadást tett, 3/1-es oddsszal arra fogadott, hogy az állás döntetlen lesz 90 perc után, és 14/1-es oddsszal arra, hogy aztán a Bradford nyer büntetőkkel.

 

“Nem szoktam fogadni, így a pultnál ülő hölgyet kértem meg, hogy segítsen a legjobb fogadás megtételében. Nem egy szokásos fogadás volt, így egyeztette a fogadásokat engedélyező kollégájával is, aki jóváhagyta.” – mesélte Bennett. „De aztán mikor a barátnőm felvette volna az összeget, azt mondták, hogy hiba történt a fogadás során, így nem fizethetik ki a teljes nyereményt, csak 47 fontot.”

 

Bennett beszélt az irodavezetővel, de ő azt mondta neki, hogy a vállalat székhelyén döntik el az ügyet.

 

 

Címkék: sportfogadás,