Nem ért a focihoz, mégis 200 milliót nyert fogadáson egy nyugdíjas nő

2017-11-27
Az 58 éves nő az abszolút hozzá nem értők bátorságával fogadott 1 angol fontos téttel focimeccsekre, így nyert elképesztő összeget, 575 ezer fontot.

 

A meg nem nevezett, 58 éves, Kentben élő nyugdíjas hölgy 12 focimeccset választott ki a William Hill fogadóiroda kínálatából, legtöbbjük esetében ráadásul az esélytelenebb csapatra fogadott. Mivel semmit sem ért a futballhoz, sőt nem is igazán érdekli a sport, meglepő szisztémát választott: amelyik csapat neve szimpatikusabb volt neki, arra fogadott.

Így tippelt például arra, hogy a Huddersfield megveri a West Brom-ot, a Bolton a Norwich-ot, vagy éppen a Sheffield az Aston Villát.

 

A hölgy azért kezdett el fogadni, mivel férje és fia minden hétvégén focimeccset néztek, és úgy gondolta, hogy ha már ő egyik csapatnak sem szurkol, legalább legyen valami, ami miatt neki is érdemes velük együtt nézni a meccseket. 

Ezért aztán fogta magát, és bement az egyik legnagyobb brit fogadóiroda-lánc, a William Hill egyik irodájába. „Hihetetlen, hogy a hölgy mindegyik meccset helyesen megtippelte.” – nyilatkozta az üzletvezető, Carli Faulkner. „Ez is azt mutatja, hogy bármi megtörténhet. Egy biztos, fantasztikus karácsonyuk lesz, nagyon örülök nekik, hogy egy női fogadó ilyen eredményt ért el. Az eddigi legnagyobb nyeremény nálam 25 ezer font volt, ez az 574 ezer ezt most rendesen túlszárnyalta.”

 

A fogadóiroda üzletvezetője a nyertes szelvénnyel

 

„A hölgy férje már 18 éves kora óta fogad 1 fontos tétekkel hétvégenként, tehát volt úgy 40 éves gyakorlata. A felesége úgy hat éve játszogatott, úgyhogy egyértelműen szerencsésnek mondható, mivel a férjének soha nem volt még ekkora nyereménye.” - tette hozzá a William Hill szóvivője, Rupert Adams.

 

A nyertes tippsor:

Huddersfield 1-0 West Brom - 6/4

Newcastle 0-1 Bournemouth - 5/2

Southampton 0-1 Burnley - 4/1

Swansea 0-1 Brighton - 15/8

Aston Villa 1-2 Sheffield Wednesday - 5/2

Barnsley 2-0 Birmingham - 11/8

Bolton 2-1 Norwich - 11/5

Derby 2-4 Reading - 16/5

Ipswich 3-0 Preston - 8/5

Millwall 0-1 Burton - 10/3

Nottingham Forest 4-0 QPR - 11/10

Sheffield United 4-1 Hull - 8/11