Négymillió dollárt akar Pippentől a megvert rajongó

2013-07-12
Scottie Pippen ellen 4 millió dolláros kártérítési pert indított az az autogramvadász, akit a hatszoros NBA-bajnok kosárlabdázó júniusban megvert.

 

A 49 éves Camran Shafighi a Los Angeles-i felső bírósághoz adta be keresetét. A beadvány szerint ő csak egy autogramot akart kérni a volt játékostól barátnője 12 éves kisfiának, amire "brutális és igazságtalan fizikai támadás" volt a válasz Pippen részéről.

 

A Chicago Bulls egykori legendás csatára június 23-án egy malibui étteremben vacsorázott családjával, amikor Shafighi az étteremben és a parkolóban is több fotót készített róla. A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint Pippen ezt követően bonyolódott éles vitába a szemtanúk szerint részeg autogramvadásszal, majd verekedés tört ki közöttük, mely után Shafighit fejsérüléssel kórházba szállították.

 

A panaszos szerint Pippen meglökte, leköpte és arcul ütötte. Állítása szerint ő nem provokált, és nem is ütött vissza, miután az első ütéstől elveszített eszméletét.

 

A kétszeres olimpiai bajnok, és a Hírességek Csarnokába is beválasztott Pippen az eset után önként ment be a rendőrségre, ahol egy órán keresztül válaszolt a nyomozók kérdéseire.

 

Az exkosaras, aki a Michael Jordan jelezte Chicago Bulls együttesével hatszor nyert bajnokságot az NBA-ben, jelenleg a Bulls egyik tanácsadója.

 

Forrás: MTI

 

Címkék: kosárlabda,