Napi tippajánló: Werder Bremen - Nürnberg

2012-02-25
A Werder Bremen a Bundesliga egyik leggólerősebb csapataként van számon tartva, míg a Nürnberg gyakran játszik olyan meccset, ahol csak egy-két gól esik. Kettejük összecsapásán az a kérdés, hogy melyikük akarata, melyikük játéka fog érvényesülni. A válasz: a hazai csapaté!

Werder Bremen - Nürnberg

Tipp: 2.5 gól felett
Odds: 1.75
Iroda: expekt
Kezdés: ma 18:30

A brémeai játékosoknak öltözőjében nincs ok a szomorkodásra. Jelenleg az ötödik helyen állnak, ami nagyjából reális a keretet elnézve. Legutóbb a Hamburg ellen nyerni tudtak 3-1-arányban, így megszakították a döntetlenes szériájukat is. Mondhatni, hogy jó formában vannak Schaaf fiai. A HSV ellen betalált Marin is -Trybull és Arnautovic mellett-, a gól pedig nagyon tett a kis játékmester önbizalmának. Idén ez volt az első bajnoki találata, biztosan bántotta, hogy már lement a bajnokság 60%-a, ő pedig gól nélkül áll. Most már nem, és innentől Isten óvja a Werder ellenfeleit. Ott van még a 15 gólnál járó Pizzarro, a tékozlófiú Arnautovic, Rosenberg és Hunt. Van csatár a Werdernél, nehéz elképzelni, hogy a Weserstadionaban ne rúgjanak vagy hármat a Nürnbergnek.

Annak a Nürnbergnek, akik múlthéten a Podolski nélkül felálló Kölnt fektették két vállra. Ott Esswein és Pekhart góljaira csak egy válasz érkezett, így három ponttal gazdagodtak a nürnbergiek. A két gólszerző ma is kezdő lesz Hecking együttesénél, a céljuk pedig ma sem lehet más, mint a gólszerzés. A Nürnberg jelenleg még nincs veszélyben, ami a kiesést illeti, de nem pihenhetnek egy percig sem. Viszont nincsenek eredménykényszerben, ami csakis jót tehet a játékuknak. Ha nem görcsölnek sokat, egyszerűen csak focizni akarnak, akkor ma ők is lőhetnek vagy kettőt.

Ezen a meccsen jó esély van arra, hogy gólparádét lássunk. Külön időpontot kapott a találkozó, talán a németek is abban reménykednek, hogy látványos kis meccs lesz. A két csapat utolsó öt találkozóját nézve a gólátlag 4.2-es, szóval aligha fogunk unatkozni a kilencven perc alatt! Három gól bőven benne van a minden Werder meccsben, és az elmúlt hetek döntetlenjeinek köszönhetően most egész jó szorzóval kínálják az ’overt’.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,