Napi tippajánló: Villarreal - Real Madrid

2012-03-21
A spanyolok hétközi fordulót rendeznek, ma a késő esti meccsen a Villarreal a Real Madridot látja vendégül. A papírforma sima vendég sikert ígér, nem valószínű, hogy kétszer egymás után botlik a bajnokaspiráns.

CF Villarreal - Real Madrid

Tipp: 2,5 gól fölött
Odds: 1,48
Iroda: bet365
Kezdés: ma 22:00

A Villarreal idénye kész csőd. Az a csapat, amely a korábbi években a BL helyekért harcolt, most a kiesés ellen küzd. Cazorla hiánya még mindig érződik, nem tudnak túllépni azon, hogy ő már rég nincs. Jelenleg a 17. helyen állnak, épphogy nem kiesők. Ami talán jó hír a Villarreal szurkolóinak, az az, hogy hazai pályán gyűjtöttek 21 pontot a 27-ből. Rossz hír, hogy ma a Real Madridot látják vendégül.

Azt a Real Madridot, akik hétvégén megégtek egy picit. Santi Cazorla kiszedte a pókot a vinkliből a Bernabeuban a 92. percben, így 1-1-re mentették a meccset. Persze a Real óriási fölényben volt, csak Benzema és Ronaldo is minden helyzetét elszórakozta. Simán lehetett volna tipikus Realos 4 rúgott gólos meccs, de most kimaradtak a ziccerek. Belefér! Belefér?


Valószínűleg bele, csak hozni kell a meccseket, ahogy eddig is. Mourinho nem fog pihentetni senkit, főleg nem Ronaldot, aki Messivel vív külön versenyt a gólkirályi címért. Egész elképesztő magasságokban ez a két játékos, lassan már akkor kell felkapni a fejünket, ha nem lő vagy kettőt egyik vagy másik játékos. Ma ott lesz a pályán a vendégeknél Ronaldo mellett Kaka és Özil, valamint elöl Benzema. Én biztos vagyok benne, hogy főleg Özil és Benzema összekapja magát, legutóbb rajtuk ment el a két pont a Malaga elleni meccsen.

A Villarreal is küzdeni fog, edzőváltáson esett át a csapat.. Most Migel Angel Lotina irányítja a sárga tengeralattjárót, de nagy variálásra még ne nagyon számítsunk. azok játszanak majd, akik eddig is, a hírek szerint 4-4-2-es felállásban. Elöl Ruben és Nilmar rohamozza majd Casillas kapuját. A Villarreal otthon rúgott 21 gólt a 27-ből, amely pont 21 pontot ér a 27-ből….

Idegenben nem megy nekik, de az El Madrigalban oda szokták tenni magukat a srácok. Most új edző van, még inkább fognak küzdeni. A Real Madrid nem arról híres, hogy kapott gólok nélkül hozza le a meccseit. Rúgnak 3-4 gólt, és kapnak egyet, rosszabb esetben kettőt. Legutóbb is megkapták a magukét, csak ők közben elszórakozták a helyzeteiket. Ma egy ’éles’ Realt fogunk látni, Mourinho felhívta a játékosai figyelmét arra, hogy ez a bajnokság még nincs a zsebben. Az óriási blama lenne a Real Madrid és Mou számára, ha innen elbuknák a bajnokságot. Ma meg fogják mutatni, hogy a Malaga elleni meccs nem volt több, mint rosszul sikerült kilencven perc. Tippünk 1-3 legrosszabb esetben, de ha játszanak egy 3-5-öt, mint tegnap a Barca, akkor sem fogunk haragudni a csapatokra :D

Sok sikert a mai napra is!


Címkék: sportfogadás, tipp,