Napi tippajánló: VfB Stuttgart - 1. FC Kaiserslautern

2012-03-09
A Bundesliga 25. fordulójának nyitómeccsén a tabellára pillantva elég egyértelműek az esélyek. A sereghajtó 'lautern a jó formában lévő Stuttgarthoz látogat, ahol természetesen a hazaiak a meccs esélyesei. Sok gól, és hazai siker várható, aki nem hiszi, este megnézheti!


VfB Stuttgart-1. FC Kaiserslautern

Tipp: Stuttgart

Odds: 1.67

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30


A VfB tényleg jól játszik mostanában. Utolsó négy találkozójukból hármat is sikerült a maguk javára fordítani, és ezek nem akármilyen győzelmek voltak. Megverték legutóbb a Hamburgot 4-0-ra, a Freiburgot 4-1-re, és a Hertha Berlint 5-0-ra. Ezek az eredmények magukért beszélnek, felesleges lenne túlmagyarázni őket.

Hajnal Tomiék jó szériában vannak, de nem is csoda ez. Labbadia együttese tele van kreatív támadóval. Cacau, Ibisevic, Harnik és Okazaki sem tucatjátékos, és a középpálya is szeret előre játszani. Hajnal Tomi pedig adja a jobbnál jobb labdákat, és előbb-utóbb nemcsak a gólpasszokból fogja kivenni a részét!

Ami még talán meglepő, hogy a svábok védelme nagyon stabil lett. Az mindig benne volt a játékukban, hogy rúgnak 3-4 gólt, de mindig sokat is kaptak. Mostanában viszont Ulreich előtt olyan négyes dolgozik, akik nem tudnak hibázni.

A 'lautern a svábokkal ellentétben hullámvölgyben van. Kurz mester folyamatosan keresi az ideális tizenegyet, de sosem fogja megtalálni... A régebben szentnek számító védelem, a Rodnei-Bugera-Dick-Amedick hátsó sor sincs már sehol, pedig vagy két éven keresztül meccsről meccsre ez a négyes játszott a védelemben. Ha minden igaz, ebből a négyesből ma egyedül Dick marad a kezdőben ilyen-olyan okok miatt. Középpálya is gyengül, ahogy haladunk a bajnokság vége felé, a támadókról nem is beszélve.

Elég annyi a 'lautern gólveszélyességéről, hogy utolsó öt bajnokijukon mindössze egy gólra voltak képesek, de azt is egy védő, név szerint Jessen szerezte.

Nem kérdés, hogy melyik csapat fog nyerni! Ez a 'lautern egy szétesett csapat, semmi sem menti meg őket a kieséstől. Matematikai esély még van a bennmaradásra, de a mutatott játék teljességgel kiábrándító. Ma is kapnak legalább kettőt, rúgni meg aligha rúgnak ugyanannyit. Öt meccs alatt is csak egy jött össze, nem túl valószínű, hogy az összeállt sváb védelemben kárt tudnának okozni Kurz fiai.

Sok sikert a tipphez!


Címkék: sportfogadás, tipp,