Napi tippajánló: Újpest-Videoton

2012-05-27
Nincs már nyitott kérdés az NBI-ben, ma zárul a 2011/12-es szezon, és egy ideig nem is látunk több magyar bajnokit. Hogy hála Istennek, vagy sajnos, azt mindenki eldöntheti. Mára viszont még akad egy jó tipp, hajtás után

Újpest-Videoton

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.65

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

Amint említettük, nyitott kérdés nem maradt az NBI-ben, ami a helyezéseket illeti. Talán a legfontosabb, és legizgalmasabb kérdés az nem más, mint a gólkirály kiléte! Tegnap Adamo Coulibaly betalát a Haladás ellen, így jelenleg ő vezeti a góllövőlistát kereken 20 találattal. Igen ám, de Nikolic ma lép pályára a Vidi színeiben, és elnézve a formáját, könnyen lehet, hogy egyedüli gólkirály lesz a 2011/12-es szezonban. Múlthéten Nikolic kettőt lőtt, csapata mindkét gólját ő szerezte. Nagyon jó formában van, és nagyon könnyen kerül helyzetbe.

De nemcsak Nikolic, hanem az egész Vidi igen jó formát mutat. Tavasszal a Vidi bajnokcsapathoz méltóan játszott, de ez idén kevés volt a Loki ellen. Viszont itt az idényzárón még produkálhatnak egy jó meccset, a jelenlegi UTE-t nem lesz nehéz megszórni. Ugyan a fővárosi lilák állták a sarat a Fradi elleni rangadón (1-1), és a KTE vendégeként is (0-0), de egyrészt a jelenlegi FTC sem egy elit csapat, a KTE meg látványosan elcsalta az UTE elleni találkozóját. Ők ugyan nem vállalják fel ezt, de aki látott már egy-két meccset, azt aligha tudják becsapni. Saját szurkolóik is kifütyülték őket...

Ma viszont a lendületben lévő Vidi lesz az UTE ellenfele, és Nikolic gólkirályi címe a tét. Ez a fehérvári együttes összeérett annyira, hogy segtség őt ebben. A Vidi gólokat fog rúgni, ez nem lehet kérdés. Sőt ilyenkor az szokott lenni, hogy Nikolic akár két-három védőt is magára húz, hisz minden hazai védő tudja, hogy őt fogják keresni a labdával. Így ezekben a szituációkban Sándorék gyakran meglepően üresen találják majd magukat, és például sándor rúgótechnikáját ismerve meglepő lenne, ha gól nélkül maradna.

Lesz itt gól bőven, talán a Vidi is engedi majd kibontakozni az UTE-t, nem lesz annyira nagy a győzelmi kényszer. A reaális eredmény 4-1-es, vagy 3-1-es Videoton győzelem lenne, és ha semmi nem jön közbe, akkor ez be is fog következni. Ne feledjük, nekünk már a 2-1-es Vidi győzelem is elég. Elnézve a tegnapi nap történéseit, könnyen lehet, hogy már az első félidőben látunk három gólt!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,