Napi tippajánló: U17 Németország - U17 Hollandia

2012-05-16
Ma rendezik a Szlovéniában zajló U17-es EB-t. A meccs pikantériáját adja, hogy ebben a korkosztályban tavaly is a németek és a hollandok csaptak össze, és az Oranje meglepetésre 5-2-re lemosta a Nationalelfet! Nézzük, mit várhatunk tőlük a mai meccsen.

 

U17 Németország - U17 Hollandia

Tipp: Németország

Odds: 1.91

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00

 

Németország és Hollandia fiataljai ismét összecsaphatnak a döntőben, akárcsak tavaly Szerbiában. Egy évvel ez előtt Hollandia a döntőben 5-2-re elverte a németeket, ami akkor meglepetésszámba ment. Öt gólt rúgtak a németeknek, teljesen szétestek Canék, azon a találkozón. Pedig az a korosztály Yesillel, Cannal, Aydinnal és Aycicekkel egészen különleges kis csapat volt, nagyon érett játékot mutattak, talán az elmúlt ével legszebben játszó U17-es csapata volt az a német együttes. Viszont a döntő nem jött össze nekik.

 

Most újra összecsaphat a két ország válogatottja, igaz, ez már két teljesen más társaság. Hollandia nehezen verekedte be magát a döntőbe, egyáltalán nem játszott meggyőzően a fiatal Oranje! A négy meccsükből kettőt is 0-0-val hoztak le, és ami meglepő volt, hogy az elődöntőben a Grúzokat emberelőnyből is csak az utolsó percekben szerzett két góllal tudtak legyőzni. Grúzia ott a 16. percben emberhátrányba került, viszont a hollandok nagyon kevés veszélyes akciót tudtak kidolgozni. Teljesen tanácstalanok voltak, mihez is kéne kezdeni. Aztán a legvégén egy fejes megmentette őket, és az utolsó percben még lőttek egy kontragólt a végén, de a meccs 98%-ban az emberhátrányban játszó grúzok méltó ellenfelei voltak Hollandiának.

 

A hollandokkal szemben a németek minden meccsüket megnyerték! Ők sem gáláztak mindig, de hozzá kell tenni, hogy ellenük mindenki a biztonságra a törekedett, és simán aláírták volna az ellenfelek mérkőzés előtt a döntetlent. Végül is egyik csapatnak sem sikerült a pontszerzés ellenük, három 1-0-ás siker mellett a nagy rivális franciákat 3-0-ra verték.

 

Amit élesszeműek kiszúrhatnak, az az, hogy a német válogatott még nem kapott gólt a tornán! (Hollandia is csak egyet, ami alapján az under 2.5 is igen jó tippnek tűnik...)

 

A német védelem tehát kellően stabil, és azok az 1-0-ák sem lettek volna ennyire szűkek, ha a nagyobb ziccereket belövik. Ennek a német csapatnak talán az a gyengéje, hogy nincs egy vérbeli támadója. De ha azt nézzük, a Barca is befejező csatár nélkül játszik, mégis megy nekik. Ja, és aki Messiről azt hiszi, hogy befejező csatár, az téved. Nem az, csak azon a poszton játszik...

 

Ma délután a németek revansot vehetnek Hollandián, és elnézve a két válogatott eddigi teljesítményét, ez sikerülni is fog. A franciák ellen duplázó Meyer vezetésével odaérhetnek Európa trónjára, és még az is könnyen előfordulhat, hogy veretlenül, kapott gól nélkül lesznek tornagyőztesek!

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,