Napi tippajánló: Stephens S. - Stosur S.

2012-06-03
A Roland Garroson a lányoknál már csak a legjobb 16 lány van versenyben. Storus jó ismerősünk lehet, régóta tagja a WTA mezőnyének. Régebben párosban volt klasszis játékos, de az utóbbi években egyéniben is kiemelkedőt alkot. Stephens viszont egy feltörekvő amerikai lány, aki semmitől sem retten meg.

Stephens S. - Stosur S.

Tipp: 19.5 game fölött

Odds: 2.00

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:00 után

Sloane Stephensről sokan azt mondják, hogy a Williams lányokhoz hasonló karrier vár rá, ha a sérülések elkerülik. Jelenleg mindössze 19 éves, tehát jópár év van még előtte. A Garros előtt a 70. volt a WTA ranglistáján, de ezzel az eddigi három körrel, amit sikeresen abszolvált, biztosan lép előre vagy 10 helyet újra. Mathilde Johansson ellen remekül játszott, és ami Stephensben dícséretes, hogy nem vállalja túl magát, nagyon higgadt, koncentrált a játéka, és mindig jó döntést hoz. Ha kell támad, ha kell védekezik. Az első szerváját rendre igen keményen megüti, és ha azok ülnek, akkor nagyon nehéz dolga van a fogadóknak.

Stosur azért nem ma kezdte a szakmát, amivel ő nem találkozott a pályákon, az nincs is. Itt a Garroson jó formában van. Petrovát két szettben nyomta le, és a 6:3; 6:3-as két szett azért nem mutatja, hogy szorosabb meccs volt az annál. Viszont Petrova nem bízott igazán a sikerben, és ennek itta meg a levét. Stephens viszont egy olyan lány, aki nem fog megijedni attól, hogy Stosur áll a háló másik oldalán. Nagyon él salakon is, és amiért még szerethető, hogy nem ismer elveszett labdát. Soha nem adja fel, és még arra a labdára is elindul, amire a lányok többsége már csak legyint, hogy ejj, az már úgysem lesz meg.

Stephens meg fogja nehezíteni Samantha dolgát, és ha nyerni talán nem is fog, de ez a Garros arra mindenképp jó volt, hogy letette a névjegyét, és mostmár mindenki tudja innentől kezdve, hogy ki is az a Sloane Stephens! Tippünk 7-5 6-4 Storus javára, de nem lesz sima meccs!

Sok sikert a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,