Napi tippajánló: Standard Liege-Anderlecht

2012-04-06
A mai napon szokatlanul kevés valamire való eseményt rendeznek a sportvilágban. Talán érdemes pihenőnapot tartani, és rá sem gondolni a sportfogadásra. Aki mégis rászánja magát, hogy mazsolázzon egy kicsit, azoknak van egy tippünk mára is!

Standard Liege-Anderlecht

Tipp: Anderlecht

Odds: 2.20

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

Zajlik a belga bajnokság play-off szakasza, az éllovas Anderlecht ahhoz a Liege-hez látogat, akik párszor borsot törtek a brüsszeliek orra alá. Most viszont nehéz elképzelni, hogy a legvégén ne az Anderlecht örüljön. A belga Pro League eléggé rossz rendezésű, play-off bolondozás, amiért többek közt Juhász Roland is ott akarta hagyni jelenlegi csapatát, és az egész bajnokságot.

Az Anderlecht viszont nem engedte a magyar hátvédet, kellett nekik egy olyan stabil védő, mint Juhász, sőt pontrúgások után gyakran eredményes is. De ami azt illeti, van itt a vendégeknél még 4-5 játékos, akik Európa élcsapataiban is megállnák a helyüket. Gillett például középpályás létére 12 gólnál tart, a középpálya alapembere. a támadószekció pedig a csapat leginkább kiemelendő része, hisz Jovanovic, Suarez és Mbokani is nagyon hatékony, mindhárom csatár klasszis teljesítményre képes.

A Standard Liege sokkal hektikusabb teljesítményre képes. Legutóbb például a Gent ellen szenvedtek 3-0-ás vereséget, ami azért jelzi, hogy nincs minden rendben náluk. A belga hazai játékosok mellett főleg afrikaiakra épít Riga mester. Az utolsó két meccsét a Liege simán elbukta az Anderlecht ellen, és most is a brüsszeliek az esélyesek. Főleg a tavaly októberi 5-0 ért fel egy KO-val, ott az Anderlecht megsemmisítette a Lieget. Aztán idén februárban is Juhászék örülhettek, amikor idegenben verték ellenfelüket 2-1-arányban.

Egyszerűen jobb csapat az Anderlecht, sokkal jobban együtt vannak, mint a Liege. A hazaiak főleg a gyors támadóikban bízhatnak, de olyan rutinrókák vannak a vendégek védelmében, mint Juhász Roli, akik már láttak egy s mást a futballban. Ráadásul a vendégeknél sokkal több olyan játékos van, akik nemcsak fizikailag jók, és ésszel is játsszák ezt a játékot.

Tippünk egy szűk vendég győzelem, de DNB-vel lebiztosítva talán a nap tippje lehet!

Sok sikert, és jó szórakozást

Címkék: sportfogadás, tipp,