Napi tippajánló: St. Pauli - Eintracht Frankfurt

2011-12-19
A hétfő mindig egy nehéz nap a sportfogadásban. A hétvégi meccsdömping után a szerencsésebbek számolgatják mennyit nyertek, a kevésbé szerencsések pedig törik a fejüket, hogy mit rontottak el. A hét első napja szolgálhat egyfajta feltöltődésként is, egy-egy szünnap nagyon jól tud jönni a sportfogadás világában. Aki mégis fogadni akar, mára is van egy játszható tippünk!

St. Pauli-Eintracht Frankfurt
Bundesliga II

Tipp: 2 vagy 3 gól születik a meccsen
Odds: 2.00
Iroda: bet365
Kezdés: ma 20:15

A német másodosztályban jó szokás szerint ma este is rendeznek egy találkozót, méghozzá nem is akármilyet. Két olyan csapat találkozik, akik tavaly még az első osztályban szerepeltek. Kiesésük után mindketten jól is rajtoltak, de ezekben a hetekben egyik fél sincs óriási formában. Mindketten győzelemre fognak játszani, hisz a céljuk továbbra is a feljutás. Egy-egy döntetlennel nem lehet nagyot lépni előre, és ezt tudják mindkét oldalon.

A kis hamburgi klub, és az Eintracht is a stabil csapatok közé tartozik. Mindkét együttes elég jó védelemmel rendelkezik, itt nagyarányú győzelmet elképzelni sem lehet. Az Eintracht idegenben nem képes kiütni a hamburgiakat, és a Pauli sincs olyan formában, hogy nagyon elverje a frankfurti alakulatot.

Ez a tipp, hogy kettő vagy három gól esik a meccsen, elég jónak tűnik. Az nagyon valószínű, hogy lesznek gólok, hisz Bundesliga II szinten klasszis csatárok játszanak mindkét oldalon. A vendégeknél például Gekas és Idrissou, akiknek az első osztályban is volt már olyan idényük, ahol 10 gól fölött zártak. A hazaiaknál is megvannak a potenciális góllövők, Ebbers, Bartels, Kruse, Naki –mind kapura is veszélyes támadó szellemű játékosok. Nagyon jó esély van arra is, hogy mindkét csapat szerez gólt, viszont erre az opcióra jóval kisebb oddsot kapunk.

Ez a 2 vagy 3 gól épp ideális, hisz amennyire jók a támadók, legalább annyira jók a védelmek is. A Pauli ebben az idényben, meccsenként kb. 1 gólt kap átlagban, a Frankfurt pedig eddig lejátszott tizennyolc meccsén mindössze 17 gólt kapott, vagyis a védelmekre, kapusokra sem lehet panasz.

Ez a meccs sokféleképpen alakulhat, de az szinte biztos, hogy aki vezetést szerez, az megpróbálja megőrizni, és az előny tudatában ’ráül’ az eredményre. Főleg a Sankt Paulira igaz ez, idén már többször buktak el így értékes pontokat. Több olyan meccsük volt, ahol az első gól úgy megnyugtatta őket, hogy teljesen visszavettek, az ellenfelek pedig kiegyenlítettek, vagy meg is fordították a találkozót. Egy ilyen forgatókönyv is elképzelhető erre a találkozóra.

Ez az opció, hogy 2-3 gól születik, nagyon sokféle lehetőséget rejt magában. Aki online irodánál játszik, élőben tudja korrigálni a fogadását. Ennek sokféle neve van, visszafogadás, biztosítás, védés, ki hogy nevezi, de mind-mind ugyanazt jelenti. Ha például a 70. percben még csak 1-0 az állás, élőben lehet fogadni egy olyat, hogy nem esik több gól a mérkőzésen. Ezzel tudod védeni a tétet, hisz nem valószínű, hogy ha 70 percig egy gól esett, akkor a következő 20-ban három is fog.

De előfordulhat, hogy a 70. percben leesik a harmadik gól, és a tippünk többet már nem bír el. Ilyenkor is vissza lehet fogadni, hogy születik még gól a találkozón. Ezzel elvesztjük a lehetőséget a nyereményre, de nem is bukunk vele!

A legjobb, ha a hatvanadik perc környékén két gól van az aktuális mérkőzésen, hisz ez esetben a tippünk nagyon jól áll, és egy gól még mindig belefér. Persze vannak alternatív eredmények is, például egy unalmas 0-0, vagy egy gólzáporos első félidő. Ezekkel nem lehet mit kezdeni, viszont a St. Pauli, és a Frankfurt mai meccsén nagyon sanszos egy ’átlagos’ eredmény, legyen az 1-1, 2-1, 1-2, 2-0, vagy 0-2.

Sok sikert mindenkinek, és jó szórakozást!

Címkék: sportfogadás, tipp,