Napi tippajánló: St. Mirren - Glasgow Rangers

2011-12-24
Mai tippajánlónk kicsit rövidebb terjedelemben jelentkezik, de ez semmit sem befolyásol a tipp erősségét illetően. A meccs 13:45-kor kezdődik, tehát ne szaporítsuk a szót feleslegesen. A fortunaweb.hu tippajánlója ezzel a tippel kíván minden kedves olvasójának Boldog Karácsonyt!

St. Mirren – Glasgow Rangers
Skócia-Premier League

Tipp: Rangers góljai 1.5 fölött
Odds: 1.61
Iroda: bet365
Kezdés: ma 13:45

Ezek a britek még ilyenkor sem pihennek. Angolok, skótok hagyományosan Karácsonykor is rendeznek meccseket, sőt a két ünnep közt sem áll le az élet. Ma a Rangers a St. Mirren csapatához látogat, céljuk a három pont megszerzése. A Rangers a bajnokság elején nagyon meglépett a nagy rivális Celtictől, de őszi botladozásaik miatt a zöld-fehérek csatlakozást találtak. Időben észlelték a vészt a másik glasgow-i klubnál, és utolsó három bajnokijukat már magabiztosan nyerték. Mindhárom alkalommal két-két gólig jutottak, erre ma is nagyon jó esély kínálkozik.

A Rangers csapatában kisebb kihagyás után visszatért a csapat rosszfiúja, Lafferty, aki visszatérése után egyből góllal jelezte, hogy megérkezett. Jelavic, a csapat házi gólkirálya is bombaformában van, szinte minden meccsén betalál legalább egyszer. Ma sem fog kesztyűs kézzel bánni a vendég csapat a St. Mirren együttesével. Egyszerűen nem engedhetik meg azt a luxust maguknak, hogy a Celtic felzárkózzon. A Rangersnek óriási szüksége van a bajnoki címre, és a Bajnokok Ligája indulásra, hisz a klubnak hatalmas tartozásai vannak. Ezért is kényszerülnek mindig arra, hogy legjobbjaikat eladják. Hol van már Weiss, Boyd, Miller…


A kis St. Mirren célja a tisztes helytállás lehet. A másik glasgow-i klub, a Celtic pár hete 5-0 arányban verte őket, szóval nem a betonkemény védelméről híres a klub. Jelavic és Lafferty két gólérzékeny támadó, két gólt minden bizonnyal láthatunk a vendégektől ezen a kora délutáni találkozón. Egyszerűen muszáj nyernie a Rangers csapatának, hisz ha ma pontokat veszítenek, és a december 28-án rendezett Old Firm-öt is elbukják a Celtic ellen, máris oda az első hely. Ezt nehezen emésztenék meg a szurkolók, főleg úgy, hogy pár hete még tíz pont volt az előny a nagy rivális Celtic-kel szemben.

Arra, hogy legalább két gólt rúg ma a vendég csapat, 1.61-es szorzóval fogadhatunk a bet365-nél, ami több, mint csábító. Aki szeretne ma fogadni, szerintünk ez a nap tippje.

Sok sikert a tipphez, és Boldog Karácsonyt!

Címkék: sportfogadás, tipp,