Napi tippajánló: Spanyolország-Olaszország

2012-06-10
Az EB-n az első nap után a második már inkább volt olyan 'elsőkörös'. A nyitónapon két nagyszerű mérkőzést láttunk, tegnap már inkább a taktika volt előtérben. Ma sem lesz ez másként!

Spanyolország-Olaszország

Tipp: 2.5 gól alatt

Odds: 1.55

Iroda: bet-at-home

Kezdés: ma 18:00

Így elsőre egy spanyol-olasz meccs nem hangzik rosszul, de ha jobban belegondolunk, hogy mit várhatunk ettől a kilencven perctől...

Az olaszok sosem arról voltak híresek, hogy gólzáporos meccseket játszanak. Náluk a védekezés a minden, aztán elöl vagy lesz gól, vagy nem lesz. A lényeg, hogy hátul minden a legnagyobb rendben legyen. Főleg igaz ez akkor, ha az aktuális Világbajnok együttes az ellenfél. A taljánok itt egész biztosan védekezésre rendezkednek be. Hasonló lesz a játék képe, mint tegnap a német-portugál mérkőzésen volt. Az olaszok behúzódnak, és nem hagynak teret a spanyoloknak a kibontakozásra. Hiába van itt Xavi és Iniesta, ha nincs tér a védők mögött, nem lehet kiugratni Torrest semmilyen ütempasszal. Ráadásul az íveléseknek sem sok értelme lesz, mert két-három védő mindig ott lóg majd a nyakán.

Türelemjáték várható, nem lesz könnyű feltörni az olasz védelmet. Tegnap a Nationalelfnek is a hajrában sikerült gólt szerezni, de nem szabad elfelejteni, hogy a luzitánok kétszer eltalálták a kapufát! Pont ez az, ami miatt a spanyolok sem nyílhatnak ki teljesen, mert az olasz kontrák azért jönni fognak, és egy fellazult spanyol védelem zavarba hozható.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy a csoportban ez a két együttes a legesélyesebb a továbbjutásra. Talán még Horvátország szólhat közbe, szegény írekkel senki sem számol. Ilyen szempontból egy döntetlen sem lenne még tragédia, talán a spanyoloknak sem. Hogy a taljánok aláírnák, az nem kérdés :D (amúgy is a vérükben van a bunda)

Egy-két gólos találkozó lesz ez, amit a fogadóirodák is éreznek. A 2.5 gól fölötti opcióra már 2.5-szörös pénzt fizetnek, ami így elsőre megintcsak jól hangzik, de szemfényvesztésnek tűnik. Túl nagy a tét, a csapatok pedig nem fognak nagy kockázatot vállalni. Tippünk 1-1, 1-0, vagy legrosszabb esetben 0-0.

Sok sikert a tipphez, és sok sikert Kassai Viktornak is a mérkőzéshez!

Címkék: sportfogadás, tipp,