Napi tippajánló: Sevilla - Real Madrid

2011-12-17
A Barcelona elleni 3-1-es vereség után Sevillában javíthat a Madrid, ma este az Estadio Ramon Sanchez Pizjuan-ban vendégszerepelnek Ronaldoék. A kérdés az, hogy a Barcelona elleni vereség mennyire fogta meg a madridiakat. Valószínűleg semennyire, már hozzá vannak szokva…

Sevilla – Real Madrid

Tipp: Real Madrid
Odds: 1.50
Iroda: bet365
Kezdés: ma 22:00

A Sevilla nem áll rosszul a Primera Divisionben, jelenleg az ötödik pozíciót foglalja el Marcelino csapata. Hét közben ők is kupameccsel hangoltak, egy felforgatott csapattal azért sikerült idegenben is nyerni 1-0-ra a San Roque ellen. Ott Kanoute kezdett, ma viszont Negredo fog. A spanyol csatár viszont nem úgy játszik idén, ahogy azt sokan elvárnák, mindössze négy gólja van. Nagyon gyengék támadásban,  16 rúgott góljuk van ebben a szezonban. Csak összehasonlításként, a Madrid és a Barca egyaránt 50 gólnál tart, de a Valenciának és a Levanténak is van 24 találata. Nem kell tehát attól tartania a Madridnak, hogy Negredoék megszórják őket. Talán egyet összehoznak a hazaiak, többre aligha számíthatunk tőlük.

Mourinho csapata mindent bele fog adni, hogy megnyerje ezt a találkozót. Erőt meríthetnek a fővárosiak a tavalyi egymás elleni meccsükből, ott ugyanis a Real 6-2-re elverte mai vendéglátóját. C. Ronaldo négyet vágott, de Kaka és Ramos is betalált. Abban is biztosak lehetünk, hogy Ronaldo kettőzött erővel fog küzdeni, a spanyol sajtó, és a világsajtó is kikezdte, hogy a fontos meccseken nem megy neki a játék. Tény, hogy kihagyott két ziccert a Barca ellen, de ő is ember. Ettől még egyike a világ legjobb játékosainak, ezt ma be is fogja bizonyítani. Lehet, a Barca ellen frusztrált volt, de a Sevilla ellen ilyen problémája nem lesz, mint ahogy tavaly sem volt. Ráadásul a Madridnak idegenben is megy a játék, utolsó öt meccsüket nagyon simán húzták be.

A Real sajtótájékoztatóján Mourinho nem beszélt a következő BL ellenfeléről, a CSKA-ról. Arról viszont igen, hogy Di Maria apósa halálának ellenére is ott lesz a Sevilla elleni keretben. Hogy a kezdőben helyet kap-e, arról még nincs információ. Csak sejteni lehet, hogy igen, hisz José mostanában nincs megelégedve Özil játékával. Szó se róla, tényleg nem tűnik valami motiváltnak a német, de azért rá is számíthat a portugál mester ma este. Ronaldo mellett még Benzema kaphat szerepet kezdőként, de többen Callejon, Kaka, és Sahin kezdőbe állításán sem lepődnének meg.

A Sevilla oldalán Perotti, a Madridnál Coentrao biztosan kihagyja a meccset, mindketten sérüléssel bajlódnak. Az andalúzok nehéz estére számíthatnak, a Madrid most nagyon fog harapni. Több helyen lehet arról olvasni, hogy Khedira, Lass és Xabi Alonso is kezdeni fog, ez viszont nehezen hihető. Hármójuk közül maximum ketten lesznek a kezdő sípszó pillanatában a pályán, ez így egy nagyon defenzív középpálya lenne, egész biztos, hogy vagy Kaka, vagy Özil, esetleg Sahin ott lesz a pályáni! Nem lesz könnyű mérkőzés a Madrid számára, de 1-2 góllal jobbak lesznek ezen a találkozón (is).

Sok sikert, és jó szárakozást!

Címkék: sportfogadás, tipp,