Napi tippajánló: Sevilla-Mallorca

2012-04-02
Sevilla-Mallorca meccs zárja a 30. fordulót a spanyol Primera Divisionben ma este. Ősszel egy hihetetlenül unalmas 0-0-át hoztak össze ezek ketten, reméljük nem akarják megismételni azt a 90 percet. Nagyobb tét, nagyobb izgalom, több gól!

Sevilla-Mallorca

Tipp: Sevilla góljai 1,5 fölött

Odds: 1.91

Iroda: unibet

Kezdés: ma 21:00

A Sevilla számára nem alakult rosszul a 30. forduló. A riválisait tekintve szinte minden csapat pontot, pontokat veszített. A Valencia, a Malaga, a Levante, az Espanyol és az Osasuna is botlott, így egy esetleges győzelemmel pontszámban beérnék a 7. helyen álló Atleticot. A 7. hely már Európa Liga indulást ér, ami nagyon fontos lenne a klub számára.

De nemcsak a klub, hanem Michel mester számára is, hisz jelenleg csak a szezon végéig szól a szerződése a klubbal. Márpedig hosszabbítás csak akkor jöhet szóba, ha az első hét hely valamelyikét megcsípik az andalúzok.

Negredoék mai ellenfele a Mallorca lesz ma este. Az a Mallorca, amely együttes otthon mindenkire veszélyes, vendégségben viszont meglepően súlytalanok. Múlthéten a Barca megszakította a jó szériájukat, a katalánok elleni zakót megelőzően négy meccsen keresztül voltak veretlenek. De ahogy a Barca ellen, úgy ma sem ők a mérkőzés esélyesei.

A Sevilla kezd ismét formába lendülni, utolsó két meccsüket magabiztosan, 3-0 arányban nyerték meg. Negredo és Manu termeli a gólokat, utóbbi a Sevilla utolsó hat góljából négyet vállalt magára. Amilyen rossz formában volt eddig, most rá sem lehet ismerni. Kettesével rugdossa, úgy néz ki, hogy ő is, és a Sevilla is kijött a gödörből. Semmi jel nem utal arra, hogy a Ramon Sanchez Pizjuánban ne verjék el a MAllorca együttesét.

Jesus Navas és Reyes is formában van, a középpálya és a védelem padig nagyon stabil. Azért azt is meg kell említeni, hogy a védelem nagyon összekapta magát, a Barca sem tudta nagyon elverni őket. Kisebb csapatok ellen pedig rendre megússzák kapott gól nélkül, erre ma is jó esély kínálkozik.

Mint ahogy arra is, hogy a hazaiak legalább kétszer betalálnak. Manu ugye kettesével lövi, de ott lesz Navas, Negredo és Reyes is a pályán, akik szintén nem fognak tétlenkedni. A tippünk, hogy ma este papírforma eredmény születik, és könnyen lehet, hogy az andalúzok sorozatban a harmadik 3-0-ás győzelmüket húzzák be ma este.

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!


Címkék: sportfogadás, tipp,