Napi tippajánló: Santos - Gremio

2012-07-08
Hét forduló ment le a Campeonato Brasileiroból, és még két csapat van, amelyek nem nyertek meccset. Az egyik az Atletico GO, a másik pedig nagy meglepetésre a Santos!

Santos  - Gremio

Tipp: Santos

Odds: 1.90

Iroda: interwetten

Kezdés: ma 21:00

Kevesen gondolták, hogy hét forduló után a Santos kieső helyen fog állni. Több brazíl válogatott rúgja ott a bőrt, többek közt Ganso és Neymar, vagy a volt válogatott Elano, mégsem jött ki nekik a lépés ezidáig. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy amikor indul a bajnoki idény, ők a Libertadores kupával voltak elfoglalva, és rendre a 'B' csapat játszott. Igen ám, de a Libertadores Kupából már kiestek a Corinthiansnak köszönhetően, így már ideje lett volna bizonyítani ezt-azt.

Viszont rendre csak döntetlenre futja az erejükből, pedig a Campeonato nem arról híres, hogy ikszrte játszanak a csapatok. Ez nem az olasz Serie B!

Mai ellenfelük a Vanderlei Luxemburgo által irányított Gremio, szintén nagymúltú brazíl együttes. Nekik megy a szekér, jelenleg a hetedik helyen állnak, de a Gremio igazából otthon erős. Eddig idegenben háromszor léptek pályára, és egy győzelmük mellett két vereségük van. Legutóbb például a Nautico is elverte őket, az a csapat, amely a liga legrosszabb védelmével rendelkezik!

Ma a Santos nem fog kegyelmezni a Gremionak, és Neymarék behúzzák első győzelmüket. A keret alapjána  Santosnak nem az utolsó négyben, hanem a dobogón lenne a helye. Ráadásul idén oda kell érni az élmezőnybe, hogy jövőre is indulhassanak a Libertadoresben. A brazil bajnokságban sok a jó csapat, és minidg van egy-két klub az elején, akikkel a szezon előtt senki sem számolt. Épp itt lenne az ideje, hogy Gansoék letegyenek valamit az asztalra.

A Gremio nem verhetetlen, legutóbb otthon kaptak ki a Ronaldinho által vezetett Mineirotól, sőt Anderson Pico-t idő előtt le is zavarták a pályáról.

Hiába a hetedik a Germio, és áll kieső helyen a Santos, nagyon valószínű, hogy Neymar és csapata komolyan veszi a mei találkozót, és megszerzik első győzelmüket!

Sok sikert a tipphez

Címkék: sportfogadás, tipp,