Napi tippajánló: Real Madrid - CSZKA Moszkva

2012-03-14
Folytasd a sort! Barcelona, Bayern München … - és este 22: 45 körül Real Madrid. Csak annyi a különbség, hogy előző kettő már megrúgta a maga hetesét, a Real csak meg fogja. Lehetne mondani, hogy viccnek talán erős, de az az igazság, hogy a Real Madrid nem fog viccelni!

Real Madrid – CSZKA Moszkva
Tipp: Real Madrid góljai 2.5 fölött
Odds: 1,45
Iroda: bet365
Kezdés: ma 20:45

A katalánok és a bajorok már bizonyítottak, ma a Real fogja megmutatni, milyen az, ha Európa egyik meghatározó együttese úgy igazából játssza a focit. A tippünk, hogy a Madrid legalább három gólt lő, az nem szorul indoklásra, de egy pár szót azért ejtenénk róla.

Az odavágón elért 1-1 arra volt jó, hogy a Madrid ma komolyan vegye a meccset, és úgy elverje a CSZKA-t, ahogy csak tudja. Három gól egy csapattól úgy általában nem kevés, de ha a Madrid, a Barca, a Bayern játszik, akkor néha ez rutinfeladatnak tűnik. A blancók három góljára egy hete még 1,65-ös oddsal is fogadhattunk, de az irodák hamar rájöttek, hogy nem lesz ez így nekik jó…

Mourinho Madridja nem fog megállni 1-0-nál, vagy 2-0-nál. A Real minden percben arra törekszik, hogy gólt szerezzenek. Ott van például Ronaldo, aki most Messi és Gomez példáját szeretné követni. Messi ötig jutott a Leverkusen ellen, Gomez tegnap négyet vágott a Baselnek. Ahogy Ronaldot ismerhetjük, egy mesterhármas minimum benne van. Hétvégén a Betis ellen sem tartalékoltak, ebből is látszik, hogy Mourinho minden meccsét meg akarja nyerni. Ez a Real történelmet akar írni!

Ma visszatér a hírek szerint Benzema, több vezető portál is a kezdőbe teszi a francia csatárt. (Egyébként tegnap a Münchennél Schweinit is több portál a kezdőbe jósolta, de csak a padra fért oda). De ha nem Benzema kezd, akkor Higuai. Egyik sem jó a vendégeknek, mindkettő kész életveszély. Ott lesz a pályán Kaka is, akit Moszkvában Mourinho nem mert játszatni, köztudottan utálja a hideget. Kaka mellett Özil és Ronaldo játszik a széleken, és onnan indulnak befelé, vagy tálalnak Higuain elé.

Sokkal gyorsabb futballt játszik a Madrid, mint a Moszkva. Februárban ez a különbség nem jött ki, egyrészt a műfű, másrészt a hideg miatt. Ma azért már látjuk majd, milyen az, ha Ronaldoék komolyan gondolják. Ez a Moszkva egy szürke, színtelen csapat. Honda sem úgy játszik, ahogy azt tőle megszokhattuk. Doumbia és Moussa gyorsaságában bíznak, szinte már régi angol stílusban, felrúgják a színes bőrű csatároknak a labdát, és bíznak benne, hogy hamarabb érik el, mint az ellenfél védői. Ez az orosz Premjer Ligában néha bejön, mint például a Dinamo ellen, de a Madrid dörzsöltebb annál, hogy ilyen egyszerű eszközökkel operáljanak ellenük.

Sokkal lendületesebb focit játszik a Madrid, és a Bernabeuban mindig arra törekednek, hogy a győzelem mellett a közönség is ki legyen szolgálva. 4-5 gólt biztosan rúgnak ma is, hazai gyepen ez nekik rutinfeladat. Az odds jelenleg a Real három góljára 1.44 -ami nem túl magas, de ez még mindig nagyon jónak tűnik.

Ronaldoéék gondoskodnak a show-ról is, az pedig nem kérdés, hogy a Real megnyerni a találkozót! Az sem rossz befektetés, hogy a Real győzelmére fogadunk, 10%-os kamatot ilyen rövid távon úgysem kapunk sehol :D

Sok sikert a tipphez, a meccshez pedig jó szórakozást!


Címkék: sportfogadás, tipp,