Napi tippajánló: Real Madrid-APOEL Nicosia

2012-04-04
Valószínűleg nem ez a meccs lesz az, amelyről hetekig fognak majd beszélgetni a lefújást követően. Minden csapat az APOEL-t akarta a sorsolásnál itt a legjobb nyolc között, a szerencse a Real Madridnak kedvezett. Az első meccsen Cipruson 3-0-ra nyerni tudtak a spanyolok, így ez a mai találkozó pusztán formalitás.

Real Madrid-APOEL Nicosia

Tipp: 3,5 lap alatt

Odds: 2.10

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

Mint említettük, nem biztos, hogy lerágjuk a körmünket az izgalomtól ezen a mérkőzésen, sőt megkockáztatjuk, helyenként unalmas lesz. De ettől függetlenül fogadhatunk erre a meccsre is, ha van jó tipp. Márpedig van.

A találkozót az olasz Gianluca Rocchi fogja fújni, aki a hétvégén a Serie A-ban a Cagliari-Atalanta mérkőzést vezette. Annak a találkozónak 2-0-ás hazai siker lett a vége, és Rocchi két sárga lappal abszolválta a kilencven percet. Idén BL meccsen nem igazán foglalkoztatták, ma viszont megkapta ezt a Real-APOEL találkozót. Az azért látszik, hogy az UEFA nem rá bízza majd a legfontosabb meccseket, de egy ilyen barátságosnak beillő találkozót simán levezet komplikációk nélkül.

Az APOEL otthon sem arra ment, hogy faragja a Real focistáit. Nem durvák a nicosiaiak, tudják ők, hogy semmi esélyük nincs a Madrid ellen. Keményen játszanak, de csöppet sem durván. Itt a Bernabeuban sem az lesz a céljuk, hogy lerúgjanak egy-két ászt. Ha kapnak ötöt, benne van a pakliban, de úgymond 'jól fogják tűrni'

A Realnak sem az lesz a célja, hogy nagyon kitömje a ciprusi kiscsapatot. Megtehetnék, de ők is inkább belehalnak majd a szépségbe. Ez egy bemutató jellegű meccs lesz, mindenféle durvaságtól mentes. Egy Kassai kaliberű spori talán lap nélkül is levezetné a találkozót, de Rocchi sem az a bíró, aki magára vonná a figyelmet azzal, hogy szétfújja a meccset. Bíról szempontból nagyon könnyű találkozó lesz ez a mai.

Az első meccsen a német Brych simán levezette a mérkőzést sárga lap nélkül. Nem is adtak rá okot a játékosok, hogy nagyon belenyúljon a meccsbe. Nem volt durvaság, nem voltak beszólogatások. Ez a találkozó az APOEL játékosai számára is egy ünnep, még akkor is, ha belefutnak egy nagyobb verésbe. Amit eddig elértek, az elismerésre méltó, de tudják, hogy ennyi volt. Szeretnének talán egy gólt szerezni, azzal ők már hihetetlenül boldogok lennének.

Ez egy barátságos találkozó lesz, ahol mindkét csapatnak az a célja, hogy sérülések nélkül érjen véget a 90 perc.

Lehet, hogy unalomba fullad a találkozó, de ebből is lehet profitálni!

Sok sikert a tipphez!


Címkék: sportfogadás, tipp,