Napi tippajánló: Racing Santander - FC Barcelona

2012-03-11
A Racing Santander és a Barcelona meccse nem nevezhető háromesélyesnek. Minden bizonnyal sima vendég siker lesz a vége, de vétek lenne kihagyni a Barcelona újabb gáláját!

Racing Santander-FC Barcelona

Tipp: 2.5 gól fölött

Odds: 1.50

Iroda: Bet365

Kezdés: ma 18:00

Messi,Messi, Messi... -még a csapból is Messi folyik, de ezen aligha kell meglepődni. A Leverkusen elleni BL visszavágón 5 gólt lőtt, amivel rekordot állított fel. Rajta kívül még soha senki nem rúgott öt gólt BL meccsen, és valószínűleg még egy jó ideig nem is fog. Nem rossz a kis bolhától, de három héttel ez előtt 100. bajnokiját is egy mesterhármassal ünnepelte.

Jó esély van rá, hogy Messi egymaga összehozza a hármat. Eszméletlen formában játszik ő is, és a csapat is. Elöl a két társa Cesc és Pedro lesz (Villa, Afellay, Thiago sérült), középen pedig Xavi és Iniesta lesz ott Keita társaságában.

Viszont a tippet segíti, hogy a Barcából Pique eltiltás miatt nem játszhat, Puyol pedig sérüléssel küszködik. Pep nevezte a keretbe, de könnyen lehet, hogy csak a padra ül le a jó öreg Carlos. Így Mascerano egy sorral hátrébb kényszerül, csak úgy, mint Busquets. De ők azért nem védők, így lehet zavar a Barca védelmében. Főleg úgy, hogy Alves gyakran elöl marad.

A Racing sem állhat be védekezni. Nekik is illene mutatni valamit előrejátékban, és egy-két veszélyes kontrát egész biztosan vezetnek ők is. Egy gólt bármikor találhatnak a hazaiak, de ha nem, az sem probléma. Amíg Messi ott van a pályán, addig ez a tipp nincs veszélyben.

Sok sikert, és jó szórakozást!

Címkék: sportfogadás, tipp,