Napi tippajánló: Portugália-Hollandia

2012-06-17
Tegnap megtörtént az, amire kevesen számítottak. Görögország megverte az oroszokat, és ezzel ki is ejtette Dzagoevéket. Ma a dánok lephetnék meg Európát, ha lenyomnák Németországot, mi mégis inkább a csoport másik találkozójával, a Portugália-Hollandia mérkőzéssel foglalkoznánk.

Portugália-Hollandia

Tipp: lesz kiállítás a mérkőzésen

Odds: 3.00

Iroda: bet-at-home

Kezdés: ma 20:45

Szép kerek oddsot kínál a bet-at-home arra, hogy ma villan a piros lap a portugál-holland találkozón. A tét nagy, a feszültség nagy lesz. Hollandiának van esélye a továbbjutásra, de ehhez két dolognak kell teljesülnie. Legalább két góllal meg kell verniük a portugálokat, és a németeknek le kell győzniük a dánokat.

Esély mindkettőre van! Bár való igaz, hogy egy 3-2-es dán győzelem esetén a hollandoknak a két gólos siker sem elég, de ebbe talán ne menjünk bele. Igen csekély az esély arra, hogy Dánia 3-2-re veri a németeket...

Szóval Portugália-Hollandia, és a lapok. A legtöbb szakértő, szurkoló, feszült meccset vár. Minden bizonnyal így is lesz, ahol Rizzolinak az első perctől koncentrálnia kell, mert egy ilyen derbi hamar kicsúszhat a kezéből, és könnyen átmehet röbgibe. Ne feledjük, van Bommel és Pepe csapatairól beszélünk :D

Bár ha lehet hinni a holland kapitánynak, akkor van Bommel ma nem kezd, sőt Afellay sem, helyettük Huntelaar és R. Van der Waart lesz a kezdőben. Kicsit többet fog kockáztatni, és támadóbb szellemű csapatot küld pályára. Nekik két gól mindenképp kell, így nem meglepő, ha meghúzza majd ezeket a változtatásokat.

Viszont hogy a helyzetekből gól születik-e, az többek közt Fortunán is múlik. Ugye a holland-dán találkozó is bizonyítja, hogy lehet 30 lövésikísérletből is olyan meccset játszani, ahol nem lő gólt a csapat. Sokkal valószínűbb az, hogy Rizzoli első perctől osztogatni fogja a lapokat! Egyszerűen nem tehet mást, hiszen ha nem ad lapot sokáig, akkor a játékosok átlépnek egy bizonyos határt, ami majd a durvaság határát nemhogy súrolja, de át is lépi. Pepe agya bármikor eldurranhat, ismerjük jól. De vannak itt úgymond 'nagyarcú' futballisták, elég csak Robbent, vagy CR7-t említeni. esznek itt színészkedések, reklamálások is szép számmal, és egy idő után Rizzoli sem tudja majd követni, kinek adott már lapot, és kinek nem.

Jó esély van arra is, hogy látunk egy olyan durva belépőt, amiért azonnali piros lap jár. Ne legyen így, de ha van meccs, amiben ez benne van, akkor az a meccs a Portugália-Hollandia. Nrm igazán csípik egymást, rendszeresen összefutnak világversenyeken. Nagyon sokminden eldől ezen a mérkőzésen, meglepő lenne, ha megúsznák kiállítás nélkül a meccset a csapatok!

Sok sikert, és jó szórakozást a mérkőzéshez! Az biztos, hogy nem lesz egy unalmas kilencven perc!

Címkék: sportfogadás, tipp,