Napi tippajánló: Oroszország-Kanada

2012-04-20
Triesztben a női vizilabdások olimpiai kvalifikációs tornán vesznek részt, ahol ma eldől, melyik négy csapat jut ki az Olimpiára. A magyar lányok már szinte Londonban érezhetik magukat! Hajtás után

Oroszország-Kanada

Tipp: Oroszország

Odds: 1.30

Iroda: paf ; fortunaWin

Kezdés: 17:00

Ma trisztben minden eldől, kiderül melyik négy válogatott jut ki Londonba, és szerepelhet az Olimpián! Az első, és talán legfontosabb dolog, hogy a magyar válogatott Kazahsztán együttesével mérkőzik a negyeddöntőben. Tegnap nagy küzdelemben megvertük a spanyolokat, és számunkra kedvező eredmény született az orosz-olasz rangadón is, így csoportelsők lettünk az A jelű négyesben! Megkaptuk a B csoportból Kazahsztánt, akik jóval gyengébb játékerőt képviselnek, mint itt a legjobb nyolcban bármelyik együttes.

Az esélyekről annyit, hogy a magyarok győzelme 1.00-ás szorzóval fizet, 1.01 már igen magas oddsnak számítana. Kazahsztán ellen nagyjából 8-10 gólos győzelem valószínűsíthető, és erről kár is bővebben írni. Köszönjük csajok!

Rendeznek azonban itt egy izgalmasabbnak ígérkező meccset Oroszország és Kanada részvételével. Itt bizony az európai válogatott a mérkőzés esélyese, akik egyre jobb formába lendülnek. Pont velünk kezdtek, és mi megvertük őket a nyitónapon 13-12-re. Kis túlzással amit kapura dobtak a lányok, abból gól született. Aztán másnap nagy küzdelemben egy góllal megverték a spanyolokat, és tegnap a házigazda olaszokat is lenyomták 15-13 arányban.

Ami megfigyelhető a három meccs alapján, hogy a védekezésük nem túl hatékony, de támadásban viszont talán a legjobbak itt a legjobb nyolc között. 15 gólt dobni az otthon játszó olaszoknak úgy, hogy a játékvezetők sem őket segítették, az kisebb bravúrnak nevezhető!

Az oroszok minden világversenyen éremesélyesnek számítanak, de nyerni nem nagyon tudtak az utóbbi években. Viszont 2007-ben, 2009-ben és 2011-ben egyaránt harmadikok lettek a VB-n, szóval mindig ott vannak a tűz közelében. 2006-ban, 2008-ban és 2010-ben elsők lettek az EB-n, idén 'csak' a negyedik hely jutott nekik. (Pont mi vertük őket a bronzmeccsen 9-8-ra)

Az oroszok tehát formába lendültek, és azt is meg kell jegyezni, hogy az A csoport jóval keményebb volt, mint a B jelű négyes. Ott a B csoportban Brazília és Kazahsztán kis túlzással csak azért volt ott, hogy ki legyen a létszám.. Nem megbántva őket, de nincsenek olyan szinten, hogy a legjobbakat megszorongassák. Kanada ebben a csoportban harmadik lett, természetesen a két outsidert legyőzte, bravúros ikszet értek el Hollandia ellen, de van itt egy meccs, amit érdemes kiemelni. Görögország ellen 10-2 arányban kaptak ki. Minden negyedet elbuktak, két negyedben gólt sem dobtak a kanadaiak. Ilyesmi nem fér bele ma, sőt egy 'lyukas' negyed sem. Az oroszok támadásban ritkán hibáznak, és ha Kanada netán ma is gyengébb napot fog ki, akkor nagy verésbe szaladhatnak, illetve stilszerűbben úszhatnak bele.

Jelenleg csak a kevésbé ismert paf fogadóirodánál vannak kinn a mérkőzés oddsai. Teljesen megbízható iroda, de aki nem szeretne csak ezért beregisztrálni, annak meg kell várnia, amíg a fortunawin, vagy a bet365, esetleg a bwin beteszi a kínálatába a meccseket.

Az oroszokra adott 1.30-as odds elsőre nem tűnik hatalmasnak, ellenben value bet!. Ezek az oroszok játszák a legszebb vizilabdát, és ha hátul is odafigyelnek végre, simán elverhetik Kanadát! Tippünk 13-9-es orosz győzelem.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,