Napi tippajánló: Nürnberg-Bayern München

2012-03-31
Tegnap a Dortmund pontokat veszített a Stuttgart elleni meccsen. A szezon legélvezetesebb találkozója volt nyolc góllal, 4-4-es elosztásban. Most a Bayern előtt lehetőség nyílt a felzárkózásra, ha nyernek a bőrgatyások, hátrányuk két pontra csökken!

Nürnberg-Bayern München

Tipp: Bayern góljai 1,5 fölött
Odds: 1,44
Iroda: bet365
Kezdés: 15:30

Ennél nagyobb motiváció nem kell Heynckes együttesének. A héten idegenben 2-0-ra legyőzték a Marseille-t a BL-ben, most pedig a Borussia botlásának köszönhetően közelebb kerültek a bajnoki címhez. Ehhez ’mindössze’ meg kell verniük a Nürnberget. Ez nem könnyű feladat, de amilyen formában a bajorok fociznak, a Real Madrid is kezdhet izgulni!

Nagy módosítás nem lesz a Münchennél, maximum 1-2 ember fog pihenni, de ezt el kell bírnia a vendégcsapatnak. Nagyon együtt vannak most, és ha nem is lőnek 6-7 gólt meccsenként, azért a dupla minden meccsen összejön. Márpedig a Nürnberg legyőzhető csapat Robbenék számára.


Heynckes Tymoschukot biztosan beveti a mai meccsen valamelyik védekező középpályás helyén, de a támadó szekcióban nem tervez változtatást. Vagyis amíg nem vezetnek vagy 2-3 góllal, addig biztosan nem. A tegnapi meccs is bizonyítja, hogy 2-0-ról is lehet pontokat veszíteni, Heynckes nem akarja megbontani a csapategységet, mert abba könnyen beletörhet a bajorok bicskája. Kroos, Robben, Müller, Ribery és Gomez is a pályán lesz, nem fognak kockáztatni a bajorok.

A Nürnberg is lehető legjobb kezdőjével áll föl, persze a lehetőségekhez mérten Eigler mellett van még egy nagy hiányzójuk, Esswein-nek a térde rakoncátlankodik. Ő azért nagy veszteség, nagyon hasznos játékosa ő a Nürnbergnek, igazi motor a csapatban. A hazai együttes kellemetlen ellenfél tud lenni, de most akkor különbség van a két csapat közt, hogy a Bayernnek simán győznie kell. A vendégek top formában vannak, és ha őszinték akarunk lenni, a Nürnbergnek itt nincs veszítenivalója. Lehet, hogy megnehezítik a bajorok dolgát egy ideig, de kilencven perc alatt ez a Bayern sokkal erősebb csapatoknak is lő két-három gólt.

Tippünk 1-4, vagy 1-3, de ha nem lenne BL visszavágó, igazi örömfoci, és 4-5 bajor gól is összejöhetne. Persze még így sem kizárt, a Berlin is hatot kapott…

Sok sikert, és jó szórakozást.

Címkék: sportfogadás, tipp,