Napi tippajánló: Németország - Portugália

2012-06-09
EB lázban Európa, és így van ez rendjén. Ilyenkor minden a fociról szól, még azok is leülnek a TV készülékek elé, akik máskor csak legyintenek. Ma már a végső győzelemre is esélyesnek tartott csapatok is bemutatkoznak, a Németország-Portugália találkozó valószínűleg minden igényünket kielégíti majd!

Németország - Portugália

Tipp: 2.5 gól fölött

Odds: 1.80

Iroda: bet-at-home

Kezdés: ma 20:45

Németország és Portugália azért rendszeres résztvevője az EB-knek, és a VB-knek. Ritkán játszanak egymással unalmas találkozót, annyi szent.

Utolsó három mérkőzésük végeredménye:

19.06.08 EUR Portugália-Németország 2 : 3
08.07.06 VIL Németország-Portugália 3 : 1
20.06.00 EUR Portugália-Németország 3 : 0

Az látható ezekből az eredményekből, hogy a gólokból nem volt hiány. Most is ez a tippünk, hogy hármat legalább látni fogunk. Portugáliáról minden szakértő azt mondja, hogy gyenge a védelmük. Mi nem vitatkoznánk ezzel az állítással, az viszont tény, hogy Európa legjobbja CR7 a portugál válogatott tagja. Ugyan itt a válogatottban nem termel úgy, mint a Madridban, de hozzá kell tenni, hogy nincsenek is olyan társai, mint a Királyiaknál. Azért abban biztosak lehetünk, hogy ha Ronaldo lövőhelyzet közelébe kerül, nem fog tétovázni. 20-30 méter nála simán lövőtáv. Aztán ki tudja mit hoz a mérkőzés, Németország sem verhetetlen.

Ez utóbbi állítást bizonyították a svájciak, akik úgy két hete ötöt rámoltak be Neueréknek. Egyáltalán nem sérthetetlen a németek hátsó sora, Nani vagy Ronaldo nem lassú srác, és a labda is igen jó barátjuk. Viszont a németeknél is vannak gólvadászok, elég csak Gomezt említeni, aki a fogadóirodáknál a legesélyesebb volt a gólkirályi cím elhódítására az EB előtt, vagy Klosera, aki volt már gólkirály világeseményen. De ott van a két irányító középpályás, Reus és Özil, bármikor képesek gólpasszt adni, vagy gólt rúgni. De Podolsi és Schweini bombáitól is tartani kell, őket sem szabad otthagyni 30 méteren belül. Kroos és Khedira sem veszélytelen a kapura, utóbbi főleg fejjel szokta bevenni az ellenfelek kapuját.

A 'halálcsoportban' nem lehet alibizni, nincs idő  tapogatózni. Itt mindkét csapat győzni akar ma este! Ahogy a korábbi tornákon, úgy most is összejöhet akár 4-5 gól is. ahol ennyi kiváló játékos van egyszerre a pályán, egyáltalán nem szabad ezen csodálkozni. Már a tegnapi két mérkőzés is sokkal nyíltabb volt a vártnál, remélhetőleg ma sem fogunk csalódni az idei EB-ben.

Sok sikert mindenkinek, és természetesen jó szórakozást!

Címkék: sportfogadás, tipp,