Napi tippajánló: Mönchengladbach-Schalke

2012-02-11
A német élvonal 21. fordulójának szombati zárómeccse a Mönchengladbach és a Schlake 04 találkozója. Mindkét csapat a bajnoki címre hajt, és természetesen a Bajnokok Ligája indulás sem elhanyagolható tényező.

Borussia Mönchengladbach-Schalke 04

Tipp: Schalke

Odds: 2.75

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:30

Két nagyszerű csapat, de mégis vannak jelek, amik arra utalnak, hogy a 'gladbach egy hullámvölgy elején van. Ezt kell nekünk, fogadóknak kihasználni, és 'veretni' őket. Szimpatikus csapat, de az utolsó két meccsükön nagyon tompák voltak. Reus, Hanke, Arango egytől egyig betlizet a Hertha ellen. Nagyon gyengén játszottak, aminek valószínűleg a fásultság az oka. Már előző héten a Wolfsburg ellen sem tudtak gólt lőni, akadozott a támadójátékuk.

Jövőre már több játékos új csapatban játszik, például Neustadter pont a jelenlegi ellenfél, a Schalke játékosa lesz, de a kis Reus is eligazol Dortmundba. Ki tudja, mennyire teszik oda magukat ezek a srácok, és főleg Neustadter. Esetleg az is előfordulhat, hogy ha ma nyernek, pont ezzel a győzelemmel ütik ki a Schalkét a BL-ből. Kérdés, hogy akar-e önmaga ellensége lenni?

Aztán ott a hideg, Arango például nagyon nem találja önmagát ebben az időben. Aztán ami még a vendégek számára kedvező, hogy a 'gladbach hét közben kupameccset játszott, méghozzá 120 percen keresztül. Valószínű, hogy fizikálisan jobb állapotban vannak a Schalke focistái.

A legutóbbi négy  'gladbach -Schalke találkozó hazai győzelmet hozott, de most jó esély van rá, hogy a gelsenkircheniek megtörik ezt a rossz szériát, és végre nyernek egy meccset a 'gladbach stadionjában. Raul, Huntelaar, Obasi, Jurado, Farfan, Pukki, Marica.... -van variációs lehetősége Stevensnek, míg Favre ismét csak Reuséket lesz kénytelen zsigerelni.

DNB-vel lebiztosítva még biztosabb a tipp, de van, amikor kár óvatoskodni!

Sok sikert!

Címkék: sportfogadás, tipp,