Napi tippajánló: McHale C. (Usa) -Konta J. (Aus)

2012-06-25
Alighogy véget ért a Roland Garros, máris itt van Wimbledon. Sokan szeretnek füvön játszani, sokan ki nem állhatják, de az biztos, hogy izgalmakban nem lesz hiány idén sem.

 

McHale C. (Usa) -Konta J. (Aus)

Tipp: McHale -1.5 set

Odds: 1.35

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:30 után

 

McHale és Johanna Konta még soha nem játszott egymással. Nem véletlen, hisz mindketten fiatalok, Konta most kezdi bontogatni a szárnyait. Az ausztrál lány Eastburnben verte 2-1-re a hazaiak egyik kedvencét, Broady-t, de a következő körben Vesnina már simán megverte, természetesen szettveszteség nélkül.

Kontának ez az első GS főtáblája, ami már önmagában szép eredmény. Hogy itt szettet tudjon nyerni egy formában lévő McHale ellen, arra nagyon kevés az esély.

McHale szeret füvön játszani, amit Eastburnben bizonyított is! Caroline Wozniackit sikerült legyőznie az első körben, nagyon érett teniszt mutatott, élesen játszott, és keveset hibázott. Nem volt benne félsz, és bátran ütötte a labdákat a vonal mellé. A dán lány védekező stílusa nem jutott érvényre, McHale pedig élete egyik legnagyobb skalpját gyűjtötte be.

A Caroline elleni siker méginkább önbizalommal ruházta fel, és minden adott egy jó wimbledoni szerepléshez. Christina McHale ugyan egy évvel fiatalabb, de 170 hellyel előrébb áll a WTA ranglistáján, mint Johanna Konta. Ő egész évben a legnagyobb tornákon játszik az élmenőkkel, míg az ausztrál lány kisebb tornákon pallérozódik.

Nem kérdés, hogy tudáskülönbség van kettejük közt. Látva McHale-t Wozniacki ellen, nehéz lenne elképzelni, hogy ez a meccs ne érjen véget sima két szettben. Nem túl nagy szorzó, de nagyon jó eséllyel nem lesz egy izgulós tipp!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,