Napi tippajánló: Malaga-Sevilla

2012-01-29
A Primera Division első tavaszi fordulójának zárómeccsét a Malaga és a Sevilla játssza. Nem véletlenül kapott ez a meccs kiemelt időpontot, az andalúz derbin óriási hajtásra számíthatunk, és reményeink szerint sok gólra!

Malaga-Sevilla

Tipp: mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.72
Iroda: bet365
Kezdés: ma 21:30

A Sevilla és a Malaga két nagyon fura csapat. Sok közös van bennük, azon kívül is, hogy andalúz együttesek. A legfontosabb hasonlóság, hogy mindketten hetek óta nyeretlenek, mindketten nagy hullámvölgyben vannak. A keretek alapján ott lenne a helyük a 3-4. hely környékén, ezzel szemben a középmezőnyben foglalnak helyet. Sőt lassan odáig fajul a helyzet, hogy a tabella alsó felében kell keresni ezeket a csapatokat.

A Malaga hiába erősödött meg, az eredmények nem jönnek. Ahogy haladunk előre, úgy lesz egyre rosszabb, és rosszabb a helyzet. Sok a negatív hang a csapat háza táján, legutóbb van Nistelrooyt kezdték ki, hogy nem hozza azt, amit elvártak tőle. Ez persze a klub hibája, nem kellett volna leigazolni őt, pláne úgy, hogy csatárposzton dömping van a Malagánál. Joaquin sérülése óta csak vergődnek, és nem igazán látszik a fény az alagút végén.

Ellenfelük az a Sevilla lesz ezen az estén, akik hasonló cipőben járnak. Náluk is van egy kiöregedőben lévő, sérülésekkel is bajlódó csatár Kanoute személyében. Ők szinte egyedül Negredoban bízhatnak, ha gólszerzésről van szó.
E két együttes olyannyira tükörképe egymásnak, hogy az utolsó 5 meccs mérlege is megegyezik, három vereség, és két döntetlen.

Ezt a mérkőzést mind a Sevilla, mind a Malaga úgy tekinti, hogy most, vagy soha. Itt a lehetőség, hogy csatlakozást találjanak az élcsapatokhoz. Aki itt ma kikap, annak már nagyon nehéz lesz visszakapaszkodni. Manuel Pellegrini együttese hazai pályán egy gólra minimum jó lesz! Ha összekapják magukat a srácok, jó esélyük van elverni a Sevillát. A tippet nagyban gyengíti a Sevilla idegenbeli teljesítménye, hisz mindössze 5 gólt rúgtak, és hatot kaptak. De eljött az az idő, amikor idegenben is győzelemre kell játszaniuk. Marcelinoék múlthéten is derbit játszottak, méghozzá városit a Betis ellen.

A Betis és a Sevilla meccse szórakoztató volt, élvezetes focit láthatunk. Nem volt üresjárat, helyzet helyzet hátán. A végeredmény 1-1 lett, amire ma is jó esély van. Ehhez a mérkőzéshez mindkét csapat úgy fog odaállni, hogy győzni kell! A Malagánál Cazorla, míg a vendégeknél Navas lehet a kulcs.

Jó meccs lesz ez, egyik csapat sem engedheti meg magának, hogy lazítson. Ráadásul mindkét klub andalúz, így pikantériája is lesz a meccsnek, egy győzelem nagy lökést adhatna a csapatoknak. Igazi háromesélyes találkozó, aki jobb napot fog ki, az nyerhet. Az viszont valószínű, hogy egy-egy gólt mindketten rúgnak ma este!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,