Napi tippajánló: Malaga-Real Sociedad

2012-04-15
Mai tippajánlónk terjedelme picit rövidebb a megszokottnál, de remélhetőleg a minőség kárpótolja a fortunaweb olvasóit. Hajtás után

Malaga-Real Sociedad

Tipp: Malaga góljai 1,5 fölött

Odds: 1,50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 16:00

A CF Malaga legutóbb a hétközi 30. fordulóban nagy hibát követett el, vezetésről sikerült kikapniuk 2-1-re a Villarreal otthonában. Idegenben botladozott eddig is az andalúz csapat, otthon viszont nem szoktak kegyelmezni senkinek. Ma javítani fognak Cazorláék, mert könnyen kicsúszhatnak az első négyből.

A Real Sociedadnak 10 pontos előnye van a legjobb kieső Gijonnal szemben, vélhetően sikerül meghosszabbítani az élvonalbeli tagságukat. Malagán az utóbbi években nem vallottak szégyent, de azóta Malagán nagybevásárlást tartottak.

A la Rosaleda közönsége semmi mással nem lenne elégedett, csak a győzelemmel. Pláne úgy, hogy legutóbb otthon is blama lett a vége, a Betis megtréfálta őket és három pontot vitt el. Ez azért nem sűrűn fordult elő, mint ahogy az sem, hogy kétszer egymás után vereségek szenvedjenek Pellegrini tanítványai.

Ma a Sociedad nagy hazai offenzívákra számíthat, két gól alatt nem fogják megúszni! Rondon, Seba, Isco és Cazorla gondoskodnak arról, hogy a Malaga ismét győzelemnek örülhessen.

Tippünk 3-1, vagy 4-1.

Sok sikert, és jó szórakozást a mérkőzéshez!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,