Napi tippajánló: Malaga-Rayo Vallecano

2012-03-22
Jók ezek a hétközi meccsek a spanyoloknál! Főleg a két késő esti találkozó feledhetetlen. Kedden a Barca ellen a Granada háromszor is betalált, tegnap pedig egy sárga lapokkal erősen tarkított találkozón a Villarreal pontot szerzett a Real ellen. Nem lehet tudni, hogy ma milyen szélsőségekkel találkozunk, de unatkozni aligha fogunk!

Malaga-Rayo Vallecano

Tipp: 2,5 gól fölött

Odds: 1.60

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

A Malaga óriási formában van. Utolsó négy meccsükből hármat megnyertek, legutóbb pedig döntetlent játszottak a Real Madriddal. Toulalant kivéve mindenki játékra kész, a Malaga pedig komolyan gondolta, hogy az 1-4 hely valamelyikére odaérnek. Rondon mellett a Cazorla-Joaquin-Isco középpálya nagyon veszélyes, aki ezt a triót tartani tudja, az már tud valamit.

A Rayot sem kell félteni, ősszel meglepetésre elintézték mai ellenfelüket. Szimpatikus csapat, erőn felül teljesítenek, és stabil tagjai a középmezőnynek. Mostanában rendre sokgólos meccseket játszanak. A Rayo képes rúgni egy meccsen 3-4 gól szinte bárkinek, de vannak meccsek, amikor ők kapnak ugyanennyit. Az is szimpatikus, hogy a vendégek nem játszanak döntetlenre soha.

Mindkét csapat jó formában van, vannak céljaik. A Malaga BL-ben akar indulni, a Rayo pedig egy jó hajrával simán EL indulást érő helyen végezhet. Azért veszélyes a vendég együttes, mert nincs veszítenivalójuk. Kiesés réme nem fenyegeti őket, úgyhogy nyugodtan futballozhatnak.

Egész biztos, hogy jönnek majd a gólok számolatlanul. A hazaiak otthon akár 3-4 találatig is eljuthatnak, a Real elleni pontszerzés amúgy is doppingolja most őket. A Rayo pedig a Rayo, simán benne van, hogy rúgnak négyet, de az is, hogy kapnak. A jó viszont az, hogy valamelyik szinte mindig előfordul a meccseiken.

Sok sikert a tipphez!


Címkék: sportfogadás, tipp,