Napi tippajánló: Los Angeles Lakers - Denver Nuggets

2011-12-31
Az NBA-ben az év utolsó napjára is hagytak egy találkozót, ami a mi időzónánkat illeti. A Denver a Lakerssel találkozik, a két együttes épp ellentétes formát mutat, de még a 66 meccses alapszakasz elején járunk, így nehéz megtippelni, ki lehet a győztes. Az viszont valószínű, hogy pontokban nem lesz hiány!

Los Angeles Lakers - Denver Nuggets

Tipp: 193.5 pont fölött

Odds: 1.54

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:30

A Nuggets az egyetlen csapat nyugaton, akik az első három meccsük mindegyikén 100 pont fölé jutottak. Igazi run and gun kosárlabdát játsszanak, az atletikus kosarasokkal fekszik is ez a játékstílus. Aki a Nuggetssel versenyezni akar, annak fel kell venni a ritmusukat. Nagyon valószínű, hogy Afflaloék ma is 100 fölé mennek, a Lakers védekezése nem annyira stabil, mint volt Odommal.

Ami a Los Angelest illeti, Kobe sérült kezével is mindent megtesz, hogy csapata a lehető legjobban szerepeljen. Az első meccsükön a Bulls ellen szerencsétlen körülmények közt szenvedtek vereséget, aztán másnap a Sacramento is elkapta őket. Viszont aggodalomra nincs ok, a Lakers a két vereség után nem tört össze! A harmadik meccsüket a Jazz ellen már magabiztosan nyerték, 96 pontot szórtak az aranysárga-kékek. Legutóbbi meccsükön a szintén eléggé rohanós kosárlabdát játszó Knicks ellen is eljutattak 99-ig, ami szintén győzelmet ért.

Ha a Lakers folytatni akarja jó sorozatát, a Denver ellen 100 pont fölé kell menniük, és még akkor sem biztos a siker. Ez a Nuggets megalkuvást nem tűrő csapat, nagyon kellemetlen ellenfél. Az pedig 100%, hogy a Lakers ellen mégjobban odateszik magukat. Igazi tüzijáték várható, Kobe is felveszi majd a kesztyűt, és 200 alatt nem fognak megállni a csapatok! Nagyon jó esély van rá, hogy mindketten 100 fölött dobnak A tipphez szükséges 194 pontnak az eddigi meccsek alapján lazán össze kellene jönnie, csak valami egészen elfogadhatatlan dobóforma esetén bukik be az tipp.

Sikerekben gazdag, boldog új évet mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,