Napi tippajánló: Levadia Tallin - Maag Tammeka

2012-05-22
Most, hogy a sportvilág kicsit megpihen, érdemes szétnézni a kevésbé populáris bajnokságok meccsei közt. Mi is így teszünk, cél az észt Meistriliiga!

 

Levadia Tallin - Maag Tammeka

Tipp: 2.5 gól fölött

Odds: 1.47

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:45

 

Az észt első osztályról tudni kell, hogy mindössze 10 csapat szerepel benne, de a különbségek így is óriásiak a tabella első és második felében szereplő csapatok között. Ma egy olyan találkozóról választottuk a tippünket, ahol egy észt szinten bombaerős együttes fogad egy szerényebb képességű csapatot.

 

A Levadia Tallin Észtország egyik, ha nem a legjobb csapata jelenleg is. Eddig 13 mérkőzést játszottak le, kilenc győzelem mellett négy döntetlenjük van. Hazai pályán 13-1-es gólkülönbségük van, szóval ne sok jóban reménykedhet a Maag együttese.

 

A Maag Tammeka jelenleg a Meistriliiga sereghajtója, 11 mérkőzés után 1-3-7 a mérlegük, és 4-19-es a gólkülönbségük. Otthon még csak-csak, de idegenben nagyon nem megy nekik. Eddigi öt idegenbeli meccsükön mindössze egy gólt rúgtak, ellenben kaptak tizenegyet.

 

A Levadia Tallin és a Maag egymás elleni találkozó általában sima Tallin sikert hoznak, legalábbis az utóbbi időkben elég egyértelmű a tallini fölény. Az utolsó három mérkőzésük eredménye 3-0; 3-0; és 4-0.

 

Nem is nagyon lehet összehasonlítani a két csapat költségvetését. A Tammekához képes a Levadia sokkal jobb anyagi helyzetben van. Elég csak a stadionok állapotát összehasonlítani. A Maag 'stadionja' 1500 néző befogadására alkalmas, talán Magyarországon egy jobb megye 2-es csapatnak szebb, és komfortosabb létesítménye van.

 

Ez a találkozó elég egyértelmű Levadia fölényt fog hozni. Az elmúlt szezonban sem sok sikerélménye lehetett a Tammeka játékosainak, amikor a Levadiához látogattak, és most sem számíthatnak semmi jóra. A Levadia tovább javítja a gólarányát, 3-4 gólt biztosan bepasszíroznak ma is, és nem kérdés, hogy zsebre teszik a három pontot!

 

Sok sikert!

Címkék: sportfogadás, tipp,