Napi tippajánló: Keravnos - Szolnoki Olaj

2011-12-13
Az Eurochallenge sorozatban ma a H jelű csoportban a hatodik meccsükre készülnek a csapatok. A Szolnok ahhoz a Keravnoshoz látogat, akik Magyarországon is nyerni tudtak novemberben, méghozzá elég simán. A szolnoki klub célja a győzelem, de nem vár rájuk könnyű meccs.

Keravnos - Szolnoki Olaj
Eurochallenge Basketball

Tipp: Keravnos
Odds: 1.50
Iroda: bet365
Kezdés: 18:30


Az Eurochallenge sorozatban ma a H jelű csoportban a hatodikmeccsükre készülnek a csapatok. A Szolnok ahhoz a Keravnoshoz látogat, akik Magyarországon is nyerni tudtak novemberben, méghozzá elég simán. A szolnoki klub célja a győzelem, de nem vár rájuk könnyű meccs.

A ciprusiak novemberben nagyon meggyőzőek voltak Szolnokon. Az első, és az utolsó negyedben is 27 pontot szórtak, amivel a szolnoki csapat nem tudott mit kezdeni. Frazier egymaga 27 pontot szórt, de mellette még öten eljutottak legalább tízig, tehát csapatszinten is maradandót alkottak.Több lepattanót szedtek, kevesebb labdát adtak el, egyszóval szinte mindenben jobbak voltak. Az Olajnál csak Bádert és Horvátot lehetett dícsérni igazán, Trotter is csak percekre tudott segíteni, kulcsszituációkban rendre betlizett sajnos ő is. Báder Marcira sem jellemző, hogy kiegyensúlyozottan teljesítene. Emlékezhetünk a nyáron játszott válogatott meccseire, néha rá sem lehetett ismerni.

Meglepő módon a Keravnosnak két veresége van hazai pályán, ma mindent bele fognak adni. Hiába kaptak ki kétszer, ha ma a Szolnokot megverik, ők jutnak tovább, hisz itthon is jobbak voltak nálunk. A Keravnos amúgy az elmúlt időszakban nagyon megerősödött, sokat költöttek játékosokra, egész stabil csapat kezd kialakulni. A ciprusi pontvadászatot 8-0-ás mérleggel vezetik, ezért is érthetetlen, hogy sikerült az eurochallangeben két hazai vereséget összehozni.

Minden bizonnyal mára összekapják magukat, és az önbizalmuk is a helyén lehet. Ha Magyarországon nyerni tudtak pár hete, otthon miért ne sikerülne nekik. Szoros meccs lesz, de a végén a ciprusiak örülhetnek.
(Azért titkon reméljük, hogy nyer a Szolnok, igazán kellemes meglepetés lenne. Rá is férne egy siker a magyar kosárlabdára!)

Címkék: sportfogadás, tipp,