Napi tippajánló: Karlsruhe SC - Jahn Regensburg

2012-05-14
A hétvégi meccsdömping után a hétfői napok mindig szegényesnek tűnnek, és ez most sincs másként. Azonban van itt találkozó, amit az Eurosport2 is műsorra tűz, ráadásul sportfogadás szempontjából is lehet vele kezdeni ezt-azt!

 

Karlsruhe SC-Jahn Regensburg

Tipp: KSC

Odds: 1.57

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

A Bundesliga II-ért folyik a harc a KSC és a Regensburg között. Az odavágót pénteken játszották Regensburgban, a találkozó 1-1-es végeredménnyel ért véget. Az a döntetlen egyértelműen a KSC-nek volt jobb eredmény, egyrészt hátrányból álltak fel, másrészt lőttek gólt idegenben, ami minden oda-visszavágós párharcnál különösen fontos. Ma rendezik a visszavágót, a kérdés pedig az, hogy képes-e meglepetést okozni a Jahn Regensburg együttese.

 

Szerintünk nem! Méghozzá azért nem, mert a KSC pénteken is fölényben játszott. Amikor a Regensburg vezetést szerzett, csak az előny megtartására törekedett, ami később vissza is ütött. Ahogy haladtunk a találkozó vége felé, úgy egyre inkább kijött, hogy a KSC egy osztállyal feljebb szerepelt, jobban bírták fizikailag a srácok. A hazaiak végül a 76. percig tudták tartani az 1-0-t, aztán Gross egalizálni tudott, és 1-1-es döntetlen lett a meccs végeredménye. De aki látta a találkozót, az tisztában van vele, hogy a Karlsruhe azért picit jobb csapat. Márpedig ha ez idegenben is látszott, akkor otthon hatványozottan ki fog jönni a kettejük közti különbség.

 

Pénteken sem voltak kevesen a mérkőzésen, ma viszont közel 30.000 szurkoló előtt kell helyt állnia a Regensburgnak. Azért ez picit frusztrálhatja majd őket, ugyanakkor segíti a hazaiakat. A KSC nem produkált felejthetetlen szezont, de tény, ami tény, az idény végét nagyon megnyomták! Utolsó négy hazai pályás meccsüket mind megnyerték, ez pedig jelent valamit. Sőt az utolsó bajnokin az Eintracht együttesét múlták fölül, ami bizony nem volt egy könnyű találkozó.

 

A KSC labdarúgói nagyon összekapták magukat, és jobban hozzá vannak szokva ezekhez a kiélezett meccsekhez. A pénteki találkozóhoz visszatérve még meg kell említeni, hogy a Karlsruhe idegenben is bátran felvállalta a kétcsatáros játékot, szemben a hazaiakkal. Persze nem minden a felállás, meg a taktika, mert tudjuk, hogy a 4-2-3-1 egy Realnál azért nem védekezésre van összerakva, de a Regensburgnál mindössze ketten játszanak előre valójában, a többieknek hátrafelé is kell játszani. Hogy ez a harmadosztályba nem így volt, az szinte biztos, viszont pénteken így volt.

 

De az 1-1 azt jelenti, hogy a Regensburgnak legalább egy gólt rúgnia kell. Márpedig ez nem lesz egyszerű, hisz a KSC utolsó négy hazai bajnokiján nem kapott gólt. 7-0-ás gólkülönbséggel hozták le az utolsó négy hazai bajnokijukat, tehát hátul minden a legnagyobb rendben.

 

A pénteki találkozójukat látva meglepő lenne, ha a KSC otthon nem tudna nyerni, sőt talán a hendikeppes győzelmüket is be lehet vállalni. Tippünk 2-0

Sok sikert!

Címkék: sportfogadás, tipp,