Napi tippajánló: Judd Trump - Stephen Maguire

2012-02-03
Mai tippünk a snooker világából érkezik, hisz javában zajlik a 2012-es German Masters. Tavaly az év leghangulatosabb tornája volt ez, minden versenyzőtől csak dicsérő szavakat lehet hallani, nagyon jól érzik itt magukat. Na igen, a németek rendezésben a legjobbak, legyen szó bármilyen sportról!

Judd Trump – Stephen Maguire
Snooker – German Masters

Tipp: 7.5 frame fölött
Odds: 1.86
Iroda: sbobet
Kezdés: ma 20:00

Választásunk azért esett a snookerre, mert ez az a sport, ahol az időjárási körülmények nem szólhatnak közbe. Ha nem esik le 100 cm hó két óra alatt, és nem bénul meg a közlekedés, akkor Trump és Maguire asztalhoz áll ma este! Az idei German Masteren is történtek már érdekes dolgok, amikről órákig lehetne beszélni. Például tegnap délután az egykori világelső Roonie O’Sullivan 0-4-ről fordított honfitársa Higginson ellen, és nyert 5-4-re. Óriási come back, szinte hihetetlen ezen a szinten! De a fiatal kínai Yu Delu győzelmére is felkapta a fejét mindenki, amikor az első körben Dinget tudta legyőzni 5-3 arányban.

Voltak tehát érdekességek, és lesznek is, de térjünk rá a Trump és Maguire meccsére. Judd Trump üstökösként robban be a snooker világába, igazán elismert játékos a 2011-es évben lett. 1989-es születésű a brit srác, de már most hosszú oldalakon keresztül lehetne sorolni, hogy miket nyert. A 2011-es VB-n Higginssel döntőt játszott, de nyert már China Open-t, és nyert UK Championshipet is. A 2011/12-es PTC sorozatban kétszer tudott nyerni, és egyszer második lett Robertson mögött. Trump a snooker jövője, de a jelene is!

Ellenfele a rutinosabb Stephen Mahuire, aki szintén formában van ezekben a hetekben. Olyannyira megy neki, hogy a German Masters előtt Sheffieldben Joe Perry-t legyőzve megnyerte a tornát. A skót Maguire itt Németországban is jól szerepel eddig! Az első körben Ryan Day-t 5-1-el küldte haza, aztán tegnap este a világbajnok John Higginst valósággal megsemmisítette! 5-0 lett annak a meccsnek a vége, amire kevesen számítottak. Higgins hibázgatott, Maguire rendre kihasználta. Nagyon magabiztosan játszott, óriási formában van a skót!

Trump és Maguire párharca igazi csemege lesz. Óriási formában lökdösik a golyókat mindketten, itt elképzelhetetlen, hogy egy sima 5-1; 5-2 legyen a vége. Még a döntő framre is jó esély van. Trump stílusából adódik, hogy lehetetlen szituációkban is támad. Ez vagy bejön neki, vagy állást hagy az ellenfeleknek. Márpedig tegnap láthattuk, ha Maguire előtt ott a lehetőség, simán végiglöki az asztalt.

Trump és Maguire meccse nem lesz akármi. Mindketten nagyon érzik a játékot most, nüanszok fognak dönteni. A meccs esélyese Judd Trump, mint mostanában szinte mindenki ellen, de ha Maguire azt hozza, amit tegnap este, a fiatal angol rendesen meg fog izzadni. Igaz, hogy Mark Allen-t és Paul Davison-t is lemosta, de ’On-Fire’ Maguire akkora lendületben van, hogy ez a meccs snookerbarátoknak kötelező program! Hosszú, izgalmas, kiélezett meccs lesz, legalább nyolc frame-en keresztül lökdösik a golyókat! Jó esély van rá, hogy Maguire elkapja a fiatal angolt, de Trump ellen nagy pénzzel fogadni nem érdemes.

Sok sikert, és jó szórakozást!

Címkék: sportfogadás, tipp,