Napi tippajánló: Hoffenheim - Augsburg

2012-02-04
A németek a kemény mínuszok ellenére sem halasztanak fordulót. Tegnap -12 Celsius fokban is játszottak Nürnbergben, és nem is rossz meccset. Ma is a hideg lesz a csapatok legnagyobb ellenfele, úgyhogy nemcsak az ellenféllel, de az időjárási körülményekkel is meg kell küzdeniük a játékosoknak.

Hoffenheim-Augsburg

Tipp: Hoffenheim
Odds: 1.62
Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

A Hoffenheim ma délután azt Az Augsburgot fogadja, amelynek nem áll túl jól a szénája. Ők idén jutottak fel, de könnyen lehet, hogy jövőre ismét a másodosztályban találják magukat. Apró kis csapat ez, alacsony költségvetéssel.

A Hoffenheim csapatát sem veti fel a pénz. Télen azért megválltak Ibisevictől 4.5 millió euróért cserébe, de Obasit és Sigurdssont is nélkülözniük kell tavasszal. Az érkezők oldalán meg kell említenünk Lakicot, aki a Wolfsburgtól érkezett, Wiesert, aki a Baselből, és Theskert, akit a Twentee együtteséből hoztak el. Jelenleg a nyolcadik helyen állnak, és a 2012-es esztendőben még nem nyertek tétmeccset. Ma erre jó esélyük lesz, hisz az Augsburg vendégségben nagyon ritkán szokott meglepetést okozni. Ha őket sem gyűri le a Hoffenheim, akkor már lehet aggódni a jövőt illetően. Ma azért is fognak küzdeni, hogy az aggódó szurkolókat elcsendesítsék. A Hoffenheim hazai pályán az egyik legstabilabb csapat, nagyon nehéz bármit is kezdeni velük saját közönségük előtt. Mindössze hat gólt kaptak otthon, ennél pedig csak a Bayern hazai védekezése jobb. Ha belegondolunk, mennyire ’veszélyesek’ az Augsburg támadásai, akkor könnyen lehet, hogy ma kapott gól nélkül hozza le a meccsét a Hoffenheim.

Az Augsburg a télen megvált Thurktól, aki nem igazán jött ki a vezetőkkel, lehetőséget sem nagyon kapott. Így megintcsak Mölders marad, aki igazán veszélyes a kapura. De ugyanakkor kritika, hogy rajta kívül gyakorlatilag nincs olyan támadójuk, akitől félni kellene. Viszont Mölders magára lesz hagyatva ott elöl, hisz idegenben egycsatáros játékot játsszik az Augsburg. Jos Luhukay mesternek nagy feladat lesz benntartani ezt a csapatot. Ha sikerül, az óriási bravúr.

Azért meg kell említeni, hogy ők sem kezdték jól a tavaszi szezont. A Freiburg ellen egyből elbukták a kiesési rangadót, aztán a ’lautern ellen is csak döntetlent értek el. Ma ismét idegenben kéne hozni a pontokat, de félő, hogy ebből semmi sem lesz. Ez a meccs a Hoffenheimnek is nagyon fontos, nem fognak kegyelmezni az Augsurgnak.

A vendégeknek igazi rémálom lesz ez a találkozó, meccs közben hátrányban arra fognak gondolni, hogy legyen vége minél hamarabb, ez ma nem fog menni. Idegenben, kemény mínuszok közepette kilátástalan játékkal nagyon nehéz bármit is kezdeni. A kék-fehérek hazai védekezése amúgy is kíváló, 90 perc alatt pedig úgyis begyűrnek 1-2 gólt.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,