Napi tippajánló: Heerenveen - Feyenoord

2012-05-06
A hollandoknál ma véget ér a 2011/12-es szezon! Az Ajax már bajnok, viszont maradt még egy-két fontosabb kérdés az utolsó körre is. A leginkább várt mérkőzés egyértelműen a Heerenveen és a Feyenoord találkozója, ezen a derbin ugyanis mindkettejüknek nagyon kellene a három pont!

Heerenveen - Feyenoord

Tipp: 3.5 gól fölött

Odds: 1.80

Iroda: bet365

Kezdés: ma 14:30

A Heerenveen nagy szezont futott, és ma kéne a pontot feltenni az I-re. Nem lesz könnyű dolguk, ellenfelük ugyanis az a Feyenoord lesz, akik utolsó négy meccsüket maradéktalanul megnyerték.  A hazaik jelenleg a 4. helyen állnak, ami Európa Liga indulást ér, de az AZ letaszíthatja őket a 4. helyről, ha ma nem sikerül nyerniük. A Feyenoord pedig a második pozíció megtartásáért küzd, mert őket a PSV szorongatja. Márpedig a PSV azzal az Excelsior-ral találkozik, akik már biztos kiesők...

A Feyenoord a találkozó esélyese a bukmékerek szerint, de könnyen lehet, hogy ezek a fiatal srácok nem bírják el a terhet. A Heerenveen sokkal erősebb csapat, hogy csak úgy odaadjuk a vendégeknek előre a három pontot. Sokkal inkább gólokra éri meg fogadni, mert abból remélhetőleg lesz egy pár. A hazaiak utolsó öt meccsének gálátlaga 5,2-es, ami egészen félelmetes. Rúgják is, kapják is, a semleges szurkolók álma egy ilyen csapat. Márpedig ma is várható jópár találat, nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mindkét csapatnak kell a három pont!

A Feyenoord is olyan csapat hírében áll, akik kapura veszélyesek. Ez így is van, viszont második helyüket annak köszönhetik, hogy a védekezésük feljavult a tavasszal, és sokkal kevesebb gólt szedtek be, mint az idény elején.R. Koeman nagyon összerakta ezt a csapatot, és ez a Feyenoord már hű az elődökhöz, talán egy újabb nagy generáció első igazán figyelemre méltó eredménye lenne, ha a BL-ben tudnának indulni. Ez a BL indulás nagyon kéne a klubnak, mert ha összejönne, akkor a fiatal tehetségeket is könnyebben maradásra lehetne bírni. Nagyon fontos lenne, hogy együtt maradjon ez a társaság, mert tényleg öröm nézni őket, amikor játszanak!

A holland élvonalra amúgy is jellemző, hogy gyakran gólzáporos mérkőzéseket játszanak a felek, erre ma is igen jó esély van. Itt nem lesz alibizés, ezek a srácok ki fogják adni, ami bennük van, hisz itt már nincs értelme tartalékolni. Valamelyik együttes szomorú lesz a végén, de saját lelkiismeretük csak akkor lehet tiszta, ha tényleg mindent kiadnak magukból. Márpedig ha ezek ketten komolyan veszik a meccset, ott bizony 4-5 gól elég jó eséllyel össze fog jönni. Nem véletlenül választotta ezt a mérkőzést a Sport TV, itt bizony izgalomban - és reméljük gólokban- nem lesz hiány!

Tippünk 2-3; 1-3.

Címkék: sportfogadás, tipp,