Napi tippajánló: Haladás - Vasas

2012-03-10
A magyar NBI 19. fordulójában igen fontos meccseket rendeznek. Az egyik ilyen találkozó a Vasas és a Haladás összecsapása, értékes pontokat lehet begyűjteni, és persze elveszíteni is. Nézzük, mire számíthatunk.

Haladás - Vasas

Tipp: Haladás

Odds: 1.73

Iroda: bet365

Kezdés: ma 16:00

Kezd nagyon polulárissá válni ez a tipp, de nem is véletlen. A Vasas a télen elveszítette legjobb játékosát, hisz Kulcsár visszatért a Ferencvárosba, sőt Polényi is eligazolt. Anyagi gondokkal is küzd a klub, folyamatos edzőcserék sem tesznek jót ennek a nagymúltú alakulatnak. Sajnos Magyarországon nincsenek egyedül, haldoklik a magyar futball...

A Szombathelyiek a Vasassal ellentétben talán erősödtek. Egyrészt több olyan játékos újra egészséges, akik az ősz nagy részében nem tudták segíteni a Szombathelyt, másrészt sikerült megszerezniük a liga egyik legjobb irányító középpályását, Kulcsár Kornélt. Így a Hali középpályáján minden típusú játékos megtalálható. Ütköző emberek, gyors szélsők, nagylövők, és Kulcsár személyében most már van egy technikás játékosuk, aki jól cselez, kapura is veszélyes, és remekül passzol. Vele nagyot erősített a Haladás!

A múltheti meccsek is azt vetítik előre, hogy az angyalföldiek nem reménykedhetnek a győzelemben. A Honvéd ellen is kikaptak hazai pályán, pedig a Kispest is sokat gyengült a télen. Idegenben nem lesz könnyű dolguk, a Haladás hazai pályája mindig erős.

Igazi presztízs meccs, ha a Hali nyerni tudna, csatlakozást találna a felsőházhoz, a Vasast pedig még mélyebbre taszítaná. Két legyet egy csapásra, nem fogják elszalsztani ezt a lehetőséget Szombathelyen. A Vasas futballpolitikája nagyon rossz irányba viszi ezt a csapatot, könnyen lehet, hogy az MTK sorsára jutnak, és jövőre az NBII-ben találkozhatunk a piros kékekkel. 2-0-ás Haladás győzelmet tippelünk!

Sok sikert mindenkinek!


Címkék: sportfogadás, tipp,