Napi tippajánló: Getafe-Sevilla

2012-04-16
A spanyol élvonalban a Getafe-Sevilla mérkőzés zárja a 33. fordulót. A meccs egyértelműen a vendég csapatnak fontosabb, a Sevilla jövőre a Bajnokok Ligájában akar indulni. Ez dicséretes hozzáállás, és az az igazság, hogy a sevillai focisták is mindent megtesznek a cél érdekében! Vajon ma is begyűjtik a három pontot?

Getafe-Sevilla

Tipp: Sevilla

Odds: 2.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

Mint említettük a bevezetőben, ez a meccs inkább a Sevilla csapatának fontos. A Getafe 42. ponttal a 11. helyen áll, stabil középcsapat, és ha egyetlen pontot sem szereznek, akkor is bennmaradnak valószínűleg. Ez a tudat visszavetheti őket, ez kétségtelen. Ráadásul előre sem nagyon tudnának lépni, mert egyrészt nagyon jó csapatok vannak előttük, másrészt ők maguk sem hisznek abban, hogy az első hétbe beférnek 38 forduló után!

A Getafe focistái mindenféle tét nélkül játszhatnak, ami kétféleképpen sülhet el. Vagy dobják a meccset, vagy meglepik a Sevillát. Mi az előbbire szavazunk.

Bár tényleg jó csapat ez a Getafe, de itt az utóbbi meccseiken jobb csapatok ellen nem igazán tudtak felpörögni. A Barca ellen 4-0-ra kaptak ki, de az Atletico elleni 3-0-ás zakóra sem lehetnek büszkék. Ha komolyan gondolták volna az EL indulást, akkor például a 'tico ellen illet volna legalább egy döntetlent elérni.

A Sevilla Michel kinevezése óta szárnyal. Mióta ő az edző, Manu del Moral is megtáltosodott, kettesével rugdossa a gólokat. Negredo is minden meccsen betalál, del Bosquénak jelzi, hogy helye van a válogatottban! Rayest Luna kitűnően helyettesíti, sőt talán még hasznosabb is a játéka bal szélen. Jobb oldalon pedig a szélvészgyors Jesús Navastól jönnek a jobbnál jobb zsugák, amit Negredo és del Moral poroz be a kapuba.

Medel és Trochowski pedig nagyon jól szűr a védelem előtt, így a Sevilla nagyon kevés gólt kap. Idegenbeli meccseiken a 2. legjobb védelem az övék, csak a Real Madrid védelme hatékonyabb, mint Fazioék!

A Getafe Barradával, Gavilannal és Mikuval kontrákra fog építeni, de a Sevilla sokkal jobb csapat annál, hogy lekontrázzák. Nem nyílnak ki fölöslegesen, képesek türelmesen játszani, és Negrado előbb-utóbb úgyis beköszön.

Ősszel, illetve inkább télen az andalúzok otthon 3-0-ra elverték a Getafét, most Madridban is megtehetik ugyanezt!

Sok sikert, és jó szórakozást!

Címkék: sportfogadás, tipp,