Napi tippajánló: Freiburg - Bayern München

2012-02-18
Mai kiemelt meccs a német élvonalbeli mérkőzések közül a sereghajtó Freiburg, és a bajnokaspiráns Bayern München találkozója. Legutóbb amikor találkoztak, a bőrgatyások 7-0-ás győzelmet arattak az Allianz Arénában, talán ezért tették 18:30-ra a meccset a németek. Egy újabb gólparádéról senki sem akar lemaradni!

Freiburg-Bayern München

Tipp: Bayern góljai 1,5 fölött

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:30

Mint a bevezetőben említettük, legutóbb 7-0 arányban kapott ki a Bayerntől a Freiburg. Most otthon játszanak, hazai pályán aligha mérnek ekkora verést a Freiburgra, de sosem lehet tudni. Az biztos, hogy a hazaiak védelme semmit sem javult azóta. Nem véletlenül utolsók Makiadiék, 47 kapott góljuk messze a legtöbb a Bundesligában.

Utolsó három találkozójukon nyolc gólt szedtek be, ami mutatja, hogy valami nagyon nincs rendben hátul. Például a Mainz és a Wolfsburg is 3-3 gólt lőtt nekik az elmúlt hetekben, így valószínűleg a bajorok számára sem okoz majd nehézséget, hogy kettőig eljussanak. A hazaiaknál a Sorg-Diagné-Höhn-Lumb négyes fog védekezni, nem tűnik egy acélos sornak így nevek alapján sem.

A vendégeknél Robben ismét a padon kezd, de amióta a holland padozik, talán egységesebb lett a csapat. Aztán Schweinsteiger sem játszik, ő hetekre kidőlt a Suttgart ellen elszenvedett sérülése miatt. Valószínűleg Gomez lesz az ék, bal oldalon Ribery, jobb oldalon Müller, aki legutóbb végre gólt szerzett, így talán nagyobb önbizalommal játszik a  mai meccsen. Középen Schweini helyén Kroos kaphat lehetőséget, mögötte pedig Alaba és Luiz Gustavo. Nem tűnik rossznak, és abban is biztosak lehetünk, hogy Rafinháék is előre merészkednek majd a széleken, és segítik a támadásokat.

A Bayern valószínűleg a félidőre eldönti a meccset, 22-én ők BL találkozót játszanak Baselben, ami nagyon fontos számukra. Nem szabad lebecsülni a svájci együttest, ők ejtették ki a Manchester Unitedet is. Az lehet a forgatókönyv, hogy az első félidőt nagyon megnyomják, és próbálják eldönteni a meccset Riberyék. Ez menni is fog, legutóbb Münchenben 8 percig húzta ki a Freiburg kapott gól nélkül... Nem egy kategória a két csapat, a München addig nem fog leállni, amíg biztosnak tűnő két gólos vezetést nem szerez.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,